Annonce

YouTube vil have dig til at se 360 graders videoer på dit TV

360 graders videoer på dit tv

Google´s årlige Google I/O konference, hvor de præsenterer nye og fremtidige produkter og features,
er i fuld gang. 
De første nyheder indenfor VR er allerede blevet præsenteret, og det ser også ud til at der kommer til at ske nogle spændende ting på YouTube. Sarah Ali, Head of Living Room Products præsenterede en helt ny feature på YouTube, som vil gøre det muligt at se 360 graders videoer på dit TV hjemme i stuen.

YouTube vil have dig til at se 360 graders videoer på dit TV

Når det kommer til 360 graders videoer, så kan du enten se dem på din computer eller smartphone. Du kan også se dem i et VR headset, hvis du har sådan et derhjemme. Nu vil YouTube have dig til at se 360 graders videoer på dit TV hjemme i stuen, for at give dig en endnu bedre oplevelse. I løbet af de næste par måneder vil YouTube rulle en opdatering ud til deres app, som enten er forudinstalleret eller hvis du har hentet den ned på dit smart TV.

Den nye opdatering vil gøre det muligt, at se 360 graders videoer på dit tv. Man vil kunne dreje 360 grader rundt med fjernbetjeningen, som virker som “controller”. Det vil også på sigt være muligt at se live 360 graders video på TV´et hjemme i stuen.

Det vil give en helt ny måde at se TV på, f.eks. ved forskellige sportsbegivenheder, som er optaget i 360 grader.

Annonce

Indenfor de næste par måneder, vil du kunne se og styre 360 graders videoer på dit TV. Det virker på Samsung eller LG 4K TV, som er købt i 2017. Det virker også på Xbox One og Playstation 4.

Der er ikke nogle udmeldinger om, at det vil virke på Apple TV, hvor YouTube appen også ligger.

Hold dig opdateret på alt om 360 graders video her på VRNEWS.DK

Annonce
Annonce