Annonce

Børnebøger vækkes til live med augmented reality

Børnebøger vækkes til live med augmented reality

Børnebøger vækkes til live med augmented reality. Legetøjsmessen “London Toy Fair 2017”,
som blev afholdt i sidste uge, bød som altid på en masse nyt tech-legetøj, men noget som interesserede os her på redaktionen var en ny serie af augmented reality-børnebøger, som blev præsenteret på messen.

Bøgerne ligner ganske almindelige børnebøger, men de kommer til live på skærmen ved hjælp af en app, når man peger kameraet på en iOS eller Android-enhed hen imod en side i bogen.
Det gør det muligt for børnene at interagere med bogens karakterer og scener.

 

Børnebøger vækkes til live med augmented reality

 

Den gode nyhed for forældre er, at appen som skal bruges for at læse bogen i augmented reality, vil være gratis, og det er ikke nødvendigt at være på nettet for at bruge appen, så snart at den er downloadet til din smartphone eller tablet.

Når Mardles, som står bag bog-serien sender den på gaden til Juni, forventes en pris på under
100 kr. pr. bog og alle bøger i serien er egnet til børn op til 8 år.

Fem ud af de ni dobbeltsider i hver bog er interaktive, og når man peger kameraet på de interaktive sider i tre sekunder, vækkes de til live i 3D på skærmen. Brugeren kan interagere med hver enkelt scene, og få tingene til at bevæge sig ved at tykke på dem, f.eks. åbne en låge eller ryste et træ. Det er også muligt at få bogens karakterer til at bevæge sig rundt, ved hjælp af navigation på skærmen.

Bog-serien udkommer på verdensplan til Juni.

 

Du kan se en demo video herunder:

 

Annonce
Annonce