Annonce

VR og AR-konferencen CopenX vender tilbage igen i år

CopenX 2017

I September sidste år, slog CopenX dørene op for den første internationale Tech-konference i København, med fokus på virtual- og augmented reality. Folkene bag har for nyligt meldt ud, at det populære event vender tilbage igen i år med et CopenX2017, og VRNEWS.DK er officielle mediepartnere på dette års CopenX.

CopenX 2017 er for alle

“CopenX blev afholdt for første gang i 2016, og var en kæmpe succes. både målt i antal besøgende og i den fokus på VR og AR, som konferencen har givet.”, siger CopenX´s stifter Therkel Sand, som håber at kunne gentage successen med CopenX2017.
Målet med konferencen er at give interesserede et indblik i den nyeste udvikling indenfor VR og AR, fra de skarpeste internationale eksperter på området. Og at sikre at Danmark får mulighed for at ride med på VR/AR bølgen.

copenx 2017

 

Sidste års CopenX blev afholdt over fire dage, hvor de første 2 dage bl.a. gik med talks og workshops. På førstedagen gav flere internationale eksperter indenfor VR og AR, et indblik i den nyeste udvikling og fremtidsperspektiver på området.

F.eks. holdte den førende futurist på området amerikaneren Robert Scoble en talk om hvad der sker med VR og AR i Silicon Valley, og gav sit bud på hvordan det kom til at påvirke vores samfund i samfundet. Flere andre skarpe eksperter indenfor VR og AR var på scenen den første dag. Du kan se videoer fra sidste års talks her.

Annonce

På andendagen var der workshops og hackathon, hvor det var muligt at møde og lære fra nogle af de førende eksperter på feltet. Herunder danske Unity, Samsung og Mettle fra Montreal, Canada.

På 3. og 4. dagen inviterede CopenX Københavns borgere til at opleve VR og AR på egen krop. Store internationale aktører som Samsung og HTC Vive var tilstede for at demonstrere deres produkter, men også danske start-ups indenfor content og hardware var repræsenteret.

copenx 2017

 

CopenX 2017

CopenX 2017 finder sted på Stødpudelageret i Carlsberg Byen fra d. 7 – 10 September, og har et endnu stærkere program end sidste år. Det er delt op i henholdsvis CopenX Awards, CopenX Realities og CopenX VR/AR Expo, som finder sted henover de fire dage.

CopenX Awards er et nyt tiltag i år, som skal hylde de bedste indenfor VR/AR/MR, det finder sted d. 7 Sept. om aftenen, award showet kræver en billet til CopenX Realities.

CopenX Realities er konference-delen, hvor flere internationale eksperter indenfor VR og AR går på scenen.
Her vil de give deltagerne et indblik i den nyeste udvikling og fremtidsperspektiver indenfor VR og AR, med endnu flere speakers end sidste år.
Den første speaker på scenen i år, er en af founderne af danske Unity Technologies, David Helgason,
Som noget nyt i år, består CopenX Realities også af en Match-del, som skal facilitere networking deltagerne imellem.

CopenX VR/AR Expo er for alle, som ønsker at opleve virtual reality og augmented reality på egen krop. Både danske og internationale aktører vil være tilstede for at demonstrere deres produkter, bl.a. Samsung vil demonstrere deres VR-produkter denne dag.

Billetterne til konferencen kan købes her

Billetterne til Expoen, som er åbent for alle, bliver sat til salg d. 20 Juni.

 

Videoen nedenfor viser noget af det som CopenX byder på:

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om CopenX2017 på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på Twitter og Facebook, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

Annonce
Annonce