Annonce

Samsung præsenterer ny og forbedret udgave af deres Gear 360 kamera

det nye gear 360

Samsung lancerede deres første 360 graders kamera sidste år, som de kalder Gear 360. Nu er de tilbage med en ny version, som blev præsenteret på et event i New York i sidste uge. På eventet præsenterede de også en Galaxy S8 og et nyt VR headset med controller.

Det nye Gear 360 er fyldt med opdateringer, som overordnet set giver et bedre kamera, samt nyt design. Den kommer med 2 stk. 8,4 megapixel billede-sensorer, som kan optage 15 megapixel billeder. Det nye Gear 360 kamera kan optage video i 4K.

Den første version af kameraet var helt kugleformet, og derfor ikke så bærbart, som andre kameraer. Det nye Gear 360 er stadig kugleformet, men har til gengæld fået et håndtag, så det er nemmere at tage med rundt. Billeder og videoer overføres til smartphone via Wi-Fi, Bluetooth eller USB 2.0.

Det nye gear 360

Det nye Gear 360 virker nu også med iPhone

Kameraet er kompatibelt med den nye Samsung Galaxy S8, GalaxyS8+, GalaxyS7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy A5 (2017) og Galaxy A7 (2017). Kameraet er som noget nyt også også kompatibelt med iOS-enheder såsom iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus og iPhone SE, samt Windows og Mac-computere.

Annonce

Når det nye Gear 360 er parret med en smartphone, vil den kunne bruges som en fjernbetjening til kameraet. Herudover vil man også kunne se den 360 graders video man optager i real-tid. Med appen kan du “sy” billeder sammen, redigere dem og dele dem imens du er på farten. Sidst men ikke mindst understøtter Samsungs nye kamera også 360 graders livestreaming på Facebook.

“Da forbrugerne i stigende grad anvender video til at dele deres oplevelser med, ønsker vi at levere tilgængelige og innovative produkter. De skal kunne gøre det lettere for forbrugerne at producere, dele og streame digitalt indhold.” Udtaler Younghee Lee, Executive Vice President of Global Marketing and Wearable Business, Mobile Communications hos Samsung Electronics. “Det nye Gear 360 vil fortsætte med at udvide mulighederne for, hvad forbrugerne kan opleve og dele”

 

Annonce
Annonce