Annonce

Facebook lancerer 360 graders indholds App til Gear VR

Facebook 360 graders App

Facebook lancerer Facebook 360 graders App.

Facebook købte i 2014 Oculus VR, som stod bag virtual reality headsettet Oculus Rift. Og lige siden har der været snakket om, at Facebook ville gøre det muligt for deres brugere, at anvende Facebook i virtual reality.
Nu begynder der at ske noget.

Facebook 360 graders App til Oculus Rift og Gear VR

Facebook lancerer nu Facebook 360 graders app, som er en app for Oculus og Samsung´s Gear VR. Det er første gang, at Facebook bringer elementer fra det sociale netværk ind i virtual reality. Som navnet også indikerer, er appen primært skabt til at se 360 graders videoer og billeder fra Facebook, en feature som de introducerede sidst i 2015.
Det er en feature, som brugerne har taget godt imod, med mere end 1 million 360 graders videoer og 25 millioner 360 graders billeder, som indtil nu er uploadet på Facebook.

Facebook lancerer 360 graders App

For at bruge Facebook 360 skal du logge ind med din Facebook-konto, og herefter bliver du præsenteret for forskelligt indhold. Bl.a. 360 graders-videoer og billeder, som både dine venner og forskellige firmaer har slået op på Facebook. Herudover vil du også kunne se det 360 graders indhold, som du selv har gemt. Ligesom på Facebook, vil du også kunne vise hvad du synes om det forskellige indhold med et like eller smiley.

Annonce

Ifølge UploadVR har Facebook bekræftet, at appen ikke understøtter 360 graders livestreaming endnu, men det kommer på et tidspunkt. Facebook har også har udtalt, at appen til at starte med, kun vil være tilgængelig med Gear VR.
Det gør de for at fokusere på at skabe den bedste oplevelse til Gear VR-brugere, før den bliver rullet ud til andre headsets. Der er dog også flere andre 360 graders apps at vælge imellem til de øvrige platforme, bl.a. Jaunt, Oculus Video og YouTube.

 

Annonce
Annonce