Annonce

Firefox understøtter nu WebVR efter ny stor opdatering

Firefox understøtter nu WebVR

Mozilla som står bag den populære webbrowser Firefox, har for nyligt opdateret deres browser til version 55. Den nye opdatering betyder, at også Firefox understøtter nu WebVR. Det skriver Mozilla på deres blog.

Firefox understøtter nu WebVR efter ny stor opdatering

Både Chrome og Microsoft Edge blev opdateret tidligere i år, så de understøtter WebVR. Og den nye store opdatering fra Mozilla betyder, at også Firefox understøtter nu WebVR. At en browser understøtter WebVR, betyder at brugere i VR, nu kan afvikle spil og apps direkte fra webbrowseren.

Det kræver blot at man klikker på det VR-ikon på siden, som indikerer at spillet eller appen kan afvikles i VR.
Brugeren kan herefter navigere ved hjælp af controllere, og fysiske bevægelser.

Den nye funktion gør det bl.a muligt, for brugere af Oculus Rift og HTC Vive, at afvikle VR-indhold direkte i browseren.

Annonce

Videoen nedenfor viser nogle af de muligheder, som WebVR giver med Firefox.

 

I Mozilla´s blogindlæg udtaler Nate Mitchell, Oculus Co-founder og Head of Rift bl.a. “Vi er overbeviste om, at WebVR vil blive et vigtigt element i arbejdet mod, at sprede VR ud til masserne. Herudover er det også en vigtig kanal for de udviklere, som vil så bredt ud som muligt.”

“Gennem vores arbejde med Mozilla, får Oculus Rift-brugere adgang til den voksende samling af fantastisk WebVR-indhold”.

 

Rikard Steiber, President for Viveport og SVP Virtual Reality hos HTC udtalte samstemmende. “VR vil ændre verden som vi kender den idag, og WebVR bliver en fantastisk platform for en ny generation af indlevende oplevelser for HTC Vive og andre. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med Mozilla og vores Vive udviklings community, om at levere “mind blowing” WebVR løsninger.

Udover meddelelsen om, at Firefox understøtter WebVR, har Mozilla også lanceret en ny hjemmeside dedikeret til VR. Den finder du her.:  mozvr.com

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om WebVR på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Annonce
Annonce