Annonce

Garmin præsenterer 360 graders kamera som kan bruges i al slags vejr

Garmin VIRB 360 graders kamera

Hvis du har fulgt med her på siden de sidste par måneder, har du måske bemærket at der sker en masse på markedet for 360 graders kamera for tiden. Bare indenfor den sidste måned har vi skrevet om nye 360 graders kameraer fra DokiCam, Acer, Google, Insta360 og GoPro. Det seneste skud på stammen er Garmin VIRB 360 graders kamera, som netop er blevet præsenteret. 

Garmin VIRB 360 graders kamera kan bruges i al slags vejr.

Det nye Garmin VIRB 360 graders kamera kan optage video i 5.7K med 30 FPS, og har fire indbyggede mikrofoner. Kameraet har herudover indbygget GPS, Wi-Fi, Bluetooth og NFC, og kan tage billeder med en opløsning på op til 15 megapixel. Garmin VIRB 360 graders kamera er et såkaldt action kamera, som kan bruges i alt slags vejr, da det er både støv og vandtæt.

Kameraet er i stand til at optage undervandsbilleder ned til 10 meter, og har en batteri-levetid på op til 1 time og 5 min. ved konstant optagelse. Batteriet kan dog udskiftes, så det er muligt blot at sætte et nyt fuldt opladet batteri i kameraet, hvis det andet løber tør.

Ligesom med deres tidligere model, kan Garmin VIRB 360 styres ved hjælp af stemmen. Det er muligt at starte og stoppe kameraet, samt skifte optage-mode ved hjælp af stemmestyring. Kameraet har også forskellige sensorer indbygget,
som accelerometer, barometer, gyroskop og kompas.

Annonce

 

Videoer op til 4K kvalitet kan stitches direkte i kameraet, og med den tilhørende smartphone app, er det muligt at se et live preview. Appen gør det også muligt at stabilisere 4K video-optagelser.

Videoen nedenfor er optaget med et Garmin VIRB 360 graders kamera.

Bemærk; Safari-browseren understøtter ikke 360 graders video. Hvis du læser denne artikel i en browser på din smartphone eller tablet, vil du ikke kunne afspille videoen. Du kan se den ved at hente YouTube-appen ned på din enhed og klikke her.

 

Garmin VIRB 360 kamera bliver sat til salg i Juni, og vil få en pris på ca. kr. 5.500,-. Det giver Garmin et forspring i forhold til GoPro Fusion, som vi endnu ikke kender lanceringsdato på. Prisen på Garmins nye 360 action kamera gør det også til et af de dyreste 360 graders kameraer på markedet. Vi glæder os til at finde ud af om det så også er pengene værd.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om 360 graders kameraer på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på Twitter og Facebook, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

 

Annonce
Annonce