Annonce

Samsung Gear VR 2 får angiveligt sit eget display

Gear VR 2 med eget display præsenteret på hemmeligt møde.

Samsung´s Gear VR viste sig at være det mest populære VR headset sidste år, med 5 millioner solgte enheder.
Det er flere end antal solgte Oculus Rift, HTC Vive og Playstation VR tilsammen. Der er ikke noget der tyder på at Samsung har tænkt sig at læne sig tilbage og nyde successen.

Ifølge Korea Herald skal Samsung angiveligt have præsenteret et Gear VR 2 med eget display, bag lukkede døre på den nyligt overstået MWC 2017

 

Forbedret opløsning i Gear VR 2 med eget display

Samsung har allerede annonceret en ny version af Gear VR for 2017, som kommer med en controller. Controlleren gør det muligt for brugeren at pege, skyde og samle ting op i den virtuelle verden. Noget tyder dog på, at fremtidige versioner kan komme med et integreret display, fremfor at anvende skærmen fra en Samsung smartphone.

Annonce

Et Gear VR 2 med eget display vil betyde en forbedring af opløsningen. Ifølge netavisen blev der på det hemmelige møde, præsenteret headsets med en opløsning på 1.200 PPI. Fremtidige headsets vil få en opløsning på helt op til 1.500 PPI.  Den nuværende version af Gear VR kommer med linser, og kræver en Samsung smartphone til at agere display.

Når opløsningen engang når 1.500 PPI, vil det bl.a. løse problemerne med virtual reality “søsyge”. For flere brugere giver virtual reality headsets svimmelhed, hovedpine og ondt i maven, men det vil den højere opløsning løse.

Til sammenligning har Oculus Rift headsets idag en PPI på ca. 441 per øje, imens HTC Vive headsets har 447 PPI per øje.

Udover et Gear VR 2 med eget display, skulle det kommende VR headset fra Samsung også komme med et fjernstyret kamera, som registrerer hovedets bevægelser og ansigtsudtryk.

Det nye Gear VR 2 med eget display er endnu ikke blevet bekræftet af Samsung selv, så vi må vente og se hvilke features Samsung´s fremtidige headsets kommer med.

Annonce
Annonce