Annonce

Nyt patent viser at Google vil integrere et Google Cardboard-headset i smartphone-emballage

Google cardboard vr headset

Google Cardboard VR headset som emballage

Et nyt patent fra Google viser, at de vil integrere et Google Cardboard VR headset i emballagen til en smartphone. Formålet er primært at skabe et relativt billigt VR headset, ved at sende det med nye smartphones som en emballage. Et headset som nemt kan anvendes til virtual reality.

Det skriver Google.com

Google introducerede deres Google Cardboard VR headset tilbage i 2014, som en relativ billig løsning lavet i pap, til dem som ville prøve virtual reality. Siden har Google solgt over 10 millioner Google Cardboard VR headsets. Herudover kommer de mange andre producenter, som bl.a. producerer dem med reklamer og firma-logoer på. De anvendes ofte som en give-away til events og lign.

 

Google Daydream View – lokkemad?

Googles patent beskriver bl.a. hvordan selve headsettets pap-kabinet integreres i en smartphones emballage. Det gør det nemmere for smartphone-kunder, som endnu ikke har prøvet virtual reality endnu, at omdanne emballagen til et headset og blot sætte deres nye smartphone ned i pap-kabinettet. Denne løsning kunne gå for, at være en light-version af et VR headset, som skal give brugeren smag på mere. Det er ikke utænkeligt at Google med denne “light”-version, vil give brugeren lyst til at gå ud og investere i et Google Daydream view headset. Flere af de apps som virker med et Google Cardboard VR headset, virker nemlig også med et Google Daydream headset.

Annonce

Andre firmaer har tidligere eksperimenteret med at integrere et VR headset i emballagen,
vi har tidligere skrevet om Mcdonald´s “Happy Googles” , hvor Mcdonalds i Sverige havde udviklet en emballage til Happy Meal, som kunne omdannes til et Google Cardboard VR headset.

Google indsendte patentansøgningen d. 24 Februar 2016, og patentet er først blevet offentliggjort d. 17 Marts 2017. Men ligesom med alle andre Google-patenter, er det dog aldrig sikkert, at det nogensinde vil se dagens lys i et færdigt produkt.

 

 

Annonce
Annonce