Annonce

Nyt GoPro 360 graders VR kamera på vej

GoPro Fusion

GoPro har annonceret et nyt 360 graders kamera på vej, GoPro Fusion, som skulle komme på markedet i år.

GoPro Fusion 360 graders VR kamera

Fusion er GoPro´s svar på et VR kamera, som kan optage VR videoer og billeder. Kameraet kan optage VR video med en opløsning på op til 5.2K. Herudover vil det også kunne optage almindelig video- og billeder. Hvis brugeren vælger en såkaldt OverCapture-funktion på kameraet, vil det være muligt at tage billeder i HD kvalitet, og optage almindelig video.

Nicholas Woodman, CEO for GoPro udtaler “Fusion gør det muligt at optage alle vinkler i et område, som hvis 6 GoPro-kameraer var smeltet sammen til et.”

Hvis man ønsker at prøve Fusion, skal man registrere sig på GoPro´s hjemmeside for at deltage i GoPro´s pilot program. Når man har skrevet sig op, vil man blive kontaktet hvis de har brug for flere informationer. Pilot programmet vil blive afviklet i løbet af sommeren.

Annonce

Se GoPro´s officielle 360 graders præsentationsvideo herunder:

Bemærk; Safari-browseren understøtter ikke 360 graders video. Hvis du læser denne artikel i en browser på din smartphone eller tablet, vil du ikke kunne afspille videoen. Du kan se den ved at hente YouTube-appen ned på din enhed og klikke her.

 

Der er endnu ikke blivet frigivet nogle detaljer om prisen på GoPro Fusion. GoPro har heller ikke oplyst hvilke øvrige funktioner det nye GoPro Fusion vil have.

Ifølge GoPro vil alle features og kameraets pris blive offentliggjort sammen med lanceringen, som er planlagt til i slutningen af 2017.

Annonce
Annonce