Annonce

HP løfter sløret for de tekniske specifikationer på den nye HP Z VR backpack

HP Z VR backpack

Da HP tidligere på måneden præsenterede deres nye HP Z VR backpack på årets tech-event SIGGRAPH 2017, fortalte de at den ville komme på markedet til September. Nu har de løftet sløret for de tekniske specifikationer.

HP Z VR backpack gør high-end VR bærbart

VR backpacks er ikke et nyt fænomen, da producenter som MSI og Alienware tidligere har præsenteret deres versioner af bærbare desktop-computere. Da HP tidligere på måneden præsenterede deres nye HP Z VR backpack, var den dog ventet med spænding af VR og HP- fans.

Backpack PC´ere bliver mere populære, da det rent praktisk giver en anden oplevelse i VR, end de traditionelle stationære PC´ere. Noget tyder på at HP´s backpack er rettet mod business-segmentet. Ifølge HP får den et et prisskilt på ca. kr. 21.000,- ($3.299 USD.)

Med den nye backback fra HP viser der sig mange nye anvendelsesmuligheder, bl.a. kan den anvendes på uddannelsesinstitutioner, i industrien og i spil-arkader.

Annonce

Der er tale om en letvægts PC med udskiftelige batterier. Herudover kommer den med en docking station, så man nemt kan omdanne den til en almindelig desktop-PC.

Du kan se den officielle præsentationsvideo herunder:

 

HP Z VR backpack er kompatibel med både HTC Vive og Oculus Rift.

Den kommer med en kraftig Intel Core i7 7820HQ processor (2.9GHz op til 3.9 GHz med Intel Turbo Boost Technology 2.0) og 8MB cache. Herudover får den et NVIDIA Quadro P5200 grafikkort med 16GB hukommelse.

Noget tyder på at HP satser stort på VR i fremtiden. Udover at lancere den nye backpack, vil de også åbne 13 såkaldte “immersion centre” rundt om i verden. De er planlagt til at åbne i Palo Alto, Houston, Boise, Fort Collins, Stockholm, London, Paris, Barcelona, Boeblingen, Beijing, Sydney, Tokyo og Singapore.

Det er meningen at kunder skal kunne komme ind og prøve VR med HP´s teknologi. Samtidig kan de få rådgivning om hvordan de bedst anvender VR i deres forretning.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om VR-Ready PC´ere på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

Annonce
Annonce