Annonce

Lenovo præsenterer ny serie af VR-Ready PC´ere

Lenovo har præsenteret en ny serie af VR Ready

Årets store spilmesse Gamescom 2017, som løber af stablen i Cologne i Tyskland, åbnede dørene for offentligheden her til formiddag. På messen er VR stærkt repræsenteret i år, hvor bl.a. Lenovo har præsenteret en ny serie af VR Ready PC´ere.

Lenovo har præsenteret en ny serie af VR Ready PC´ere på Gamescom

Flere PC producenter satser stort på markedet for VR Ready PC´ere, hvor bl.a. HP for nyligt præsenterede deres nye
HP Z VR backpack. Årets store spilmesse Gamescom 2017 er i fuld gang, hvor PC-producenten Lenovo har præsenteret ny serie af VR Ready PC´ere.

Den nye serie som Lenovo kalder Legion kommer i tre forskellige versioner, “Easy”, “Medium” og “Hard”.


“Hard”-modellen Lenovo Legion Y920 er en VR Ready PC, som er designet til de mest seriøse PC gamere. Maskinen kører Windows 10 og kommer med en 7th Gen Quad core processor; Intel Core i7-7700K, som er udviklet til at køre de mest krævende spil. Et Nvidia GeForce GTX 1080 8GB grafikkort.
“Hard-modellen kommer på markedet i Oktober 2017 med en startpris på ca. kr. 12.600,- ($1.999USD)

Annonce

 


“Medium”-modellen Lenovo Legion Y720 kører også Windows 10 og kommer med en 7th Gen Quad core processor; Intel Core i7-7700K. Grafikkortet på denne maskine er knap så kraftig som “Hard”-modellem, og kommer med et Nvidia Geforce GTX 1070 8GB grafikkort.
“Medium”-modellen kommer på markedet i Oktober 2017 med en startpris på ca. kr. 6.300,- ($999USD)

 


“Easy”-modellen Lenovo Legion Y520 er for den mindre kræsne køber, som blot ønsker at afprøve PC VR uden de store krav. Ligesom de to øvrige modeller kommer denne model med en 7th Gen Quad core processor; Intel Core i7-7700K. Grafikkortet er et Nvidia Geforce GTX 1060 GPU, som er kraftigt nok til at trække et VR headset.
Når man køber “Easy”-modellen medfølger fri adgang til “Lenovo Entertainment Hub”, som giver adgang til et stort katalog af populære computerspil.
“Easy”-modellen kommer på markedet i Oktober 2017 med en startpris på ca. kr. 5.700,- ($899USD)

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om VR-Ready PC´er på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

Annonce
Annonce