Annonce

Microsoft lancerer “Mixed Reality Partner Program”

mixed reality partner program

Lige siden Microsoft sendte deres HoloLens headset på markedet, er der flere og flere virksomheder,
som har taget den nye teknologi til sig. Sammen med deres mixed reality-headset lancerede Microsoft også deres “HoloLens Agency Readiness Partner Program”, som skulle hjælpe digitale bureauer med, at blive endnu bedre til at udvikle mixed reality-løsninger for deres kunder. Nu udvider de deres
partner-program og omdøber det til “Mixed Reality Partner Program”. Det skriver de i et blog-indlæg.

Mixed Reality Partner Program skal understøtte digitale bureauer

HoloLens, som Microsoft lancerede i USA tilbage i Januar 2015, er et headset, som projicerer holografiske billeder ovenpå virkeligheden. Brugerne kan interagere med de ting de ser ved hjælp af bevægelser. Det kaldes “mixed reality”, da det kombinerer den digitale verden med virkeligheden.

Formålet med programmet var oprindeligt, at dygtiggøre digitale bureauer i hele verden i, at udvikle løsninger for deres kunder, hvadenten det var indenfor uddannelse, sundhedsvæsnet, arkitektur, byggeri eller design. Med udvidelsen af programmet globalt, får endnu flere bureauer og udviklere rundt om i verden adgang til mere viden og teknisk træning indenfor udvikling af mixed reality løsninger.

Når man først er kommet med i Microsoft´s Mixed Reality Partner Program, får man direkte adgang til Microsofts support, og får mulighed for at arbejde direkte med Microsofts ingeniører.

Annonce

 

HoloLens blev først lanceret i USA, og kom senere hen til Europa. Antallet af lande, hvor HoloLens-programmet var tilstede, er dog løbende blevet udvidet. Og er sidenhen også lanceret i Australien og New Zeeland, samt flere andre europæiske lande.

Siden lanceringen af HoloLens, har Microsoft løbende offentliggjort cases fra større virksomheder, som anvender HoloLens i forskellige sammenhæng.

Vi har samlet et par videoer herunder.

 

Volvo

Case Western Reserve University

Thyssenkrupp

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Microsoft HoloLens på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

Annonce
Annonce