Annonce

HTC sætter prisen ned på deres Vive headset

prisen på HTC Vive reduceres kraftigt

Det er kun lidt over en måned siden, at HTC Vive sluttede deres store sommerudsalg, hvor man kunne købe en bundle til en skarp pris. Her til morgen skriver de på deres blog, at prisen på HTC Vive reduceres kraftigt for at give endnu flere mulighed for at prøve VR.

Prisen på HTC Vive reduceres kraftigt

HTC Vive har her til morgen meldt ud, at prisen på HTC Vive reduceres kraftigt fra dags dato. Helt konkret har de sat prisen ned fra ca. kr. 6.700,- (€899) til nu at koste ca. kr. 5.200,- (€699). Alle som bestiller en HTC Vive, får en måneds gratis prøveperiode på Viveport Subscription, som er en abonnementsordning, der giver adgang til 5 forskellige titler om måneden. Herudover medfølger 3 af de mest populære VR-titler, som Google Tilt Brush, EverestVR og
Richie´s Plank Experience.

Er det første gang du om hører om HTC Vive?  Så se videoen herunder, som viser nogle af de ting, som du kan med headsettet.

 

HTC Vive er det mest populære high-end VR headset på markedet idag, som ifølge htcsource.com er solgt i 402.000 eksemplarer på verdensplan, siden det blev lanceret for lidt over et år siden. Det Facebook-ejede Oculus Rift solgte
knap 250.000 headsets på verdensplan, så de er en smule bagud. Det på trods af, at HTC Vive sælges til en højere pris end Oculus Rift.

Annonce

Selvom tallene ikke lyder videre imponerende, når man snakker om solgte enheder på verdensplan, lever salget stadig op til forventningerne hos de to producenter.

En af de største udfordringer for både HTC Vive og Oculus Rift er, at begge headsets kræver en kraftig PC for overhovedet at kunne fungere.

En såkaldt VR-ready PC som skal kunne trække de to VR headsets, koster fra ca. kr. 10.000,- og opefter.

Derfor er det et vigtigt træk fra HTC, når de melder ud, at prisen på HTC Vive reduceres kraftigt.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om HTC Vive på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Annonce
Annonce