Eksperter fra Google og NVIDIA går på scenen under dette års CopenX

CopenX 2017, som løber af stablen d. 7 – 10 Sept. har flere interessante speakers på plakaten, som kommer og giver os deres syn på hvordan teknologien vil påvirke vores fremtid. I denne artikel stiller vi skarpt på speakers fra Lucid Trips, Google og NVIDIA.

 

Sara Lisa Vogl og Julie Heyde

Sara Lisa Vogl

Lucid Trips & VR Base Berlin

Sara er en kreativ sjæl, som er vild med tanken om nye verdener, hvis mission er at undersøge hvad pokker VR er.
Hun er specielt fascineret af UX og kunst i VR, og arbejder på VR-spillet Lucid Trips. Herudover underviser hun i VR på Design Factory International Hamburg og arrangerer VR-ture, i samarbejde med akademiske forskere, som verdens første VR Shaman. Sara er en aktiv del af både det lokale og international VR-miljø.

Efter at have brugt de sidste 3 år på at udforske det tidlige stadie af VR sammen med VR Nerds i Hamborg, er hun ved at starte VR Base Berlin op.

Julie Heyde

Founder VRUnicorns

Julie Heyde har en forkærlighed for semi-realistiske VR sports spil med en tvist af sort humor og brutalitet. Hun arbejder på #utopia #SelfieTennis, #SkiJump, #Archery & #RAGNAROKvr som #ChickenBitch hos @VRUnicorns.

 

Sara Lisa Vogl og Julie Heyde går på scenen d. 7 Sept. kl. 11.20 – 11.40

Forvent en usædvanlig præsentation med disse to “wildchilds”, som kombinerer deres energi, viden og kreativitet til at fortælle fascinerende historier og viser demoer fra deres egne studier.

 

Kira Rich

Creative Specialist hos Google

Når Kira går på scenen vil hun tale om kommercieliseringen af VR som en platform, og hvordan man kan få mest ud af den voksende del af VR og content-drevne oplevelser med teknologien. Hun tror på at innovation indenfor VR/AR handler om at skabe værdi. Hvor er kommerciel VR nu? Hvad er der nødvendigt at ændre på?  Og hvad kan du gøre for at ændre det?

Kira er dybt fascineret af de mange spirende teknologier (f.eks. Google Deepdream), som forbinder os dybere til hvem vi er og hvem vi gerne vil være. Annoncering behøver ikke at være påtrængende. Kira vil fortælle om potentialet for annoncering med disse nye teknologier.

Hun er pt. boende i København og hendes arbejde hos Google hjælper Brands i Nord Europa med at skabe immersive, datadrevne og smukke kommercielle oplevelser.

Kira går på scenen d. 7 Sept. kl. 14.40 – 15.00

 

Dominic Eskofier

Head of Virtual Reality EMEAI – NVIDIA

Dominic er blevet kaldt “den mest indflydelsesrige Virtual Reality specialist i Europa”. Som en af de tidlige pionerer af den moderne VR-bevægelse, har Dominic været involveret i industrien lige siden Oculus founder Palmer Luckey viste ham den første prototype af Oculus Rift tilbage i 2012, da det stadig var et kickstarter-projekt hjemme i garagen.
Efter dette blev Dominic en stor ambassadør for Virtual Reality. Han er medstifter af det største community for Virtual Reality på nettet, og er medstifter af EUVR – en Europæisk non-profit organisation som hjælper til med at fremme VR for udviklere, producenter og kunder.

Om eventet

Dominic går på scenen d. 7 Sept. kl. 15.30 – 16.00

Her forsøger han med sin store viden indenfor sci-fi litteratur og VR-industrien, at udpege nogle af de helt store drivere bag VR.

“READY PLAYER ONE” og “Snowcrash” – hvorfor disse sci-fi bøger vil forme vores sociale liv.

Det kommer formentlig som en overraskelse for de fleste, at noget så gammeldags som to fysiske objekter (som disse to bøger), der udforsker en fremtid hvor virtual reality bliver dominerende for menneskeheden. I en virtuel verden, hvor kampen om det frie internet bliver udkæmpet, og hvor penge stadig kan give dig nogle fordele.

Hvorfor ønsker vi denne virtuelle fremtid?  Hvorfor er det obligatorisk for alle nye ansatte hos de store virksomheder i Silicon Valley, som arbejder med VR, at læse disse bøger?

Hvilke virksomheder eller spil kommer tættest på “The Oasis” og “The Metaverse”?

Og hvorfor har ingen af de danske folketingsmedlemmer hørt om disse bøger?

For alle de som ikke kender disse to bøger, er det obligatorisk at komme og høre Dominic tale.

 

VRNEWS.DK er officielle mediepartnere på CopenX 2017 og billetter til konferencen kan købes her.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om CopenX 2017 på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.