Annonce

Trådløs adapter til HTC Vive kan nu forudbestilles

TPCAST

TPCAST, som gør HTC Vive headsets trådløse, blev oprindeligt præsenteret i slutningen af 2016. Og skulle oprindeligt have været sendt på markedet i 2 kvartal. Det er nu muligt at forudbestille den i flere europæiske lande, herunder også Danmark. 

Danske kunder kan nu forudbestille den trådløse adapter fra TPCAST

TPCAST er en adapter, som gør HTC Vive trådløs, så brugere bl.a. kan spille VR-spil uden at skulle tage hensyn til kabler. Selve løsningen består af en sender og en modtager, som opfanger brugerens bevægelser.

Batteriet kan ifølge TPCAST holde op til 5 timers brug, og kan udskiftes hvis der er behov for ekstra batteri-tid. Med denne type trådløse løsninger kunne man frygte en forsinkelse på signalet, men TPCAST har tidligere udtalt at der er tale om en forsinkelse på ned til 0,1 milisekund.

Den trådløse adapter fra TPCAST, blev præsenteret på Mobile World Congress i slutningen af 2016. Det blev tilbage i marts måned meldt ud, at den ville komme på markedet i USA og Europa i 2 kvartal. Efter en lille forsinkelse er det nu muligt, at forudbestille den i flere europæiske lande, herunder.; Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Holland, Polen, Slovakiet, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritanien. Flere forhandlere melder om levering i Oktober måned, og i Danmark får den trådløse adapter et prisskilt på ca. kr. 2.800,-.

Annonce

Da den sidste år blev sat til salg i Kina, var det HTC som forhandlede den trådløse adapter på deres Vive online shop.
I Europa har man istedet sat den til salg hos udvalgte online-butikker.

Vores kollegaer fra Tested.com har prøvet TPCAST af, og du kan se deres anmeldelse af den trådløse adapter i videoen herunder:

 

Hvis du vil være en af de første til at prøve den, når den kommer på markedet. Så finder du links til forhandlerne
TPCAST´s hjemmeside.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om TPCAST på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

Annonce
Annonce