Annonce

Trådløs HTC Vive løsning kommer til Europa

Trådløs HTC Vive løsning kommer til Europa

Trådløs HTC Vive løsning kommer til Europa i 2 kvartal.

Trådløs HTC Vive med TPCAST

TPCAST, som gør HTC Vive headsets trådløse, blev oprindeligt præsenteret i slutningen af 2016. Det nærmer sig en endelig dato for lancering i Europa. HTC bekræftede på Mobile World Congress, hvor mobilproducenter præsenterede deres nyeste og kommende produkter, at de vil blive sat til salg på det europæiske marked i løbet af 2 kvartal i år.

Det bekræfter tidligere rygter om en global lancering i 2 kvartal. Det blev bekræftet af Vice President for HTC Vive i Europa, Peter Frølund. Udrulningen vil starte i Kina, og herefter brede sig til resten af verden.

Det skriver vrfocus.com

Annonce

TPCAST er et firma, som HTC har investeret i igennem deres globale virtual reality accelerator program Vive X. Programmet har til formål at investere i startups indenfor virtual reality-industrien.
Allerede tilbage i November sidste år, hvor sløret blev løftet for den trådløse løsning på et event som HTC og Alibaba stod bag, udtalte Alvin W. Graylin, som er Regional President for Vive i Kina bl.a. “Vi er meget stolte over, at et Vive X team, TPCAST har udviklet et så kraftfuldt produkt på så kort tid. Det vil give Vive kunder i hele verden mulighed for at opnå den mest efterspurgte feature; trådløse headsets, på deres eksisterende virtual reality enheder.

Næsten ingen forsinkelse

I sidste måned annoncerede firmaet et samarbejde med Lattice Semiconductors, som har resulteret i et produkt med stort set ingen forsinkelse på forbindelsen, som er meget vigtigt når man snakker virtual reality.

“Da vi ledte efter en partner, som vi kunne samarbejde med om at udvikle en trådløs VR-løsning med TPCAST 2.0,
var Lattice´s perfekte til opgaven.” Siger Andrea Liy, marketingdirektør hos TPCAST. “Ved at samarbejde med Lattice,
er vi i stand til at levere en hidtil uset VR-oplevelse, med næsten ingen forsinkelse. Et robust produkt, som også understøtter video-transmission på en højhastigheds internetforbindelse. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med Lattice om at udvikle fremtidens trådløse VR-løsninger.” Slutter hun.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om TPCAST på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

Annonce
Annonce