Annonce

Unity Studios bliver første danske Microsoft HoloLens Partner

Unity studios bliver første danske Microsoft HoloLens Partner

Det er kun en måned siden, vi skrev at Microsoft lancerer Mixed Reality Partner Program, som skal understøtte digitale bureauer med at udvikle Mixed Reality-løsninger for deres kunder. Ifølge en pressemeddelelse bliver Unity Studios første danske Microsoft HoloLens Partner.

Unity Studios bliver første danske Microsoft HoloLens Partner

Unity Studios var i sommeren 2016 blandt de første, der fik et eksemplar af Microsoft HoloLens til Skandinavien. Og virksomheden bliver nu en del af Microsofts Mixed Reality Partner Program, som den første officielle HoloLens Partner i Danmark. Microsoft har oprettet Mixed Reality Partner Program for de bedst kvalificerede udviklere, som kan hjælpe virksomheder med at optimere forretningen gennem Mixed Reality-brillerne.

I marts 2017 åbnede det nye partner-program for firmaer i Europa med primær fokus på Tyskland, England og Frankrig –hvor HoloLens officielt er til salg. I Danmark er HoloLens tilgængeligt via den tyske Microsoft Store.

Det er fortsat vigtigt for Danmark og danske virksomheder, at gøre sig attraktive på den internationale scene. Ikke mindst når det kommer til den teknologiske udvikling. Derfor har danske Unity Studios satset benhårdt på at blive en del af Microsofts Partner Program. Og de kan nu præsentere sig selv som Danmarks første Microsoft HoloLens Partner og dermed eksperter inden for HoloLens-udvikling.

Annonce

“Vi er stolte over at have Unity Studios, med i vores partner program. At de er kommet gennem nåleøjet vidner om kvalitet, og det betyder at vi kan udvikle til HoloLens lokalt her i Danmark. Det er stort,” siger Martin Thorning Hansen, Divisionschef for Windows og Surface, Microsoft Denmark.

Det betyder, at Unity Studios kan bringe den seneste Mixed Reality-teknologi til danske og europæiske virksomheder i en kvalitet, der lever op til Microsofts egen interne kvalitetssikring.

”Når man konstant arbejder benhårdt på at være de bedste i branchen, betyder en anerkendelse som denne rigtig meget. Vi er stolte af at kalde os Danmarks første officielle HoloLens Partner. Og stolte af at kunne tilbyde vores kunder en service, der er kvalitetssikret af Microsoft,” siger Mads Troelsgaard, CEO, Unity Studios.

Danske Grundfos har taget HoloLens til sig

Unity Studios’ ekspertise er allerede blevet benyttet af Grundfos, som har taget HoloLens i brug til at optimere deres forretning.

”Den digitale transformation er i fuld gang og det skubber til nye og spændende tilgange og initiativer her i Danmark, såsom real-time datavisualisering, træning af medarbejdere, optimering af arbejdsgange og service &
maintenance-applikationer. Det vil vi nu være med til at sætte strøm til, og Grundfos var kun begyndelsen,” siger Mads Troelsgaard, CEO, Unity Studios.

Microsoft forventer, at endnu flere danske virksomheder de kommende år vil tage Mixed Reality-teknologien i brug.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Microsoft HoloLens på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Annonce
Annonce