Annonce

UPS anvender VR til at uddanne deres chauffører

UPS anvender VR til at uddanne chauffører

UPS har på verdensplan flere end 100.000 chauffører, som hver dag kører ud med pakker til virksomheder og private. HTC Vive skriver i et blogindlæg at UPS anvender VR til at uddanne deres chauffører.

UPS anvender VR til at uddanne deres chauffører

UPS, som er en af verdens største indenfor levering af pakker, har i år taget virtual reality til sig. I et blogindlæg skriver HTC Vive, at UPS anvender VR til at uddanne deres chauffører, for at lære dem at køre sikkert på vejene.

Til September vil UPS begynde at rulle VR (i form af HTC Vive headsets), ud til alle ni UPS-centre med trænings-faciliteter i USA. Det er meningen at HTC´s VR headsets skal give chaufførerne en så virkelighedstro træning, som muligt med VR.

Det er UPS´s egen IT-afdeling som selv har udviklet det nye træningsværktøj, som kan genskabe oplevelsen af, at være ude og køre i virkeligheden. Eleverne lærer at genkende og identificere de farer på vejene som kan opstå, hvis man var ude og køre på vejene i virkeligheden.

Annonce

Du kan se den officielle video fra UPS herunder, som fortæller om VR-projektet.

 

“Med virtual reality får vi nogle helt andre teknologiske muligheder, når det kommer til at træne chaufføren i, at køre sikkert. Med VR har vi fået skabt et meget realistisk gademiljø, som vil kunne imponere selv de yngste af vores elever. De har formentlig selv tidligere stiftet bekendtskab med teknologien igennem video-spil, det siger Juan Perez, UPS Chief information & Egnineering Officer.

Inden UPS begynde at anvende VR trænings-simulatorer, lærte chaufførerne at spotte farer på vejene ved hjælp af touch-skærme.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om HTC Vive på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Annonce
Annonce