Annonce

Crowdfunding: Hardlight VR Suit giver virtual reality-spil en ekstra dimension

Virtual reality dragt

Crowdfunding er en ny artikel-serie, hvor vi skriver om aktuelle crowdfunding-kampagner. Artiklerne tager udgangspunkt i enten virtual reality, augmented reality eller mixed reality.

Virtual reality gaming har indtil nu udelukkende været baseret på billede og lyd. Det vil et amerikansk VR-startup lave om på med Hardlight VR suit, som er en form for Virtual reality dragt man tager på når man spiller VR-spil. Dragten består af 16 vibrerende elementer og sensorer, placeret forskellige steder på kroppen. De er kraftige nok til at simulere f.eks. et slag i ryggen, eller et skud i brystet. Sensorene er følsomme nok til at du kan mærke selv den mindste dråbe regn på skulderen.

 

Virtual reality dragt med plug and play

Systemet er plug and play og virker med både HTC Vive og Oculus Rift, samt almindelige PC spil. Nogle spil er allerede programmeret til at virke sammen med dragten, så man får den fulde VR-oplevelse, hvorimod alle andre spil kun virker med audio-mode, som tilføjer ekstra lydeffekter til spiloplevelsen.
Holdet bag den smarte virtual reality dragt fortæller i videoen nedenfor, at flere spil er på vej med fuld integration med dragten.

VR dragt

Virtual reality dragten har også indbygget body-tracking, så alle bevægelser som foretages med overkroppen registreres når man spiller. Hvadenten du skal dukke dig for ikke at blive ramt af en pil, eller beskytte dig selv med et skjold. Den er produceret i et åndbart materiale, og så passer den til de fleste kropstyper. Den smarte virtual reality dragt fås i både en dame og herre model.

Annonce

Crowdfunding-kampagnen har været en stor succes og med 7 dage tilbage har de allerede indsamlet det dobbelte af de ca. 550.000 kr., som var målet. Dem som har støttet projektet vil få leveret den smarte virtual reality dragt til September, og du kan stadig nå at forudbestille den her

Du kan se den officielle præsentationsvideo herunder:

 

 

Annonce
Annonce