Annonce

HTC Vive fejrer 1 års fødselsdag ved at lancere et månedligt Viveport abonnement

viveport abonnement

Da Oculus Rift havde 1 års jubilæum i sidste uge, blev det fejret med lavere priser. HTC har valgt at gøre det lidt anderledes end sin konkurrent, når de idag kan fejre at det er 1 år siden, at deres Vive VR headset kom på gaden.

Viveport abonnement med adgang til 5 titler om måneden

I anledning af Vives 1 års fødselsdag lancerer HTC et Viveport abonnement til alle Vive-brugere. Ved at betale et månedligt abonnement på $6.99 (Ca. kr. 50,-) får man hver måned adgang til 5 forskellige titler fra Viveport.
HTC oplyser at man kan vælge imellem flere end 50 forskellige titler. Dvs. at det ikke er hele Viveport biblioteket man får adgang til. HTC har bekræftet, at man bl.a. kan vælge imellem titler som TheBlu, Richie´s Plank Experience, Everest VR, Fantastic Contraption og Mars Odyssey.  Abonnementet lanceres med en måneds gratis prøveperiode, så man kan prøve det af før man begynder at betale for det.

Der har været en generel kritik af, hvor meget man egentlig får for sine penge, når man betaler for VR-software.
Selvom flere titler kun har indhold til en halv time til to timers underholdning, koster de stadig mellem 75-100 kr.
Så det bliver spændende at se hvordan brugerne tager imod dette nye Viveport abonnement.

HTC Vive til fødselsdagspris

Udover at lancere et Viveport abonnement, benytter HTC også deres 1 års fødselsdag til at sætte prisen på et HTC Vive VR headset ned med knap kr. 800,-. Det betyder at idag, og kun idag kan købe en HTC Vive på deres hjemmeside, til ca. kr. 5.600,- Hvis du skulle blive fristet af tilbuddet skal du huske på at du også skal bruge en kraftig PC, for at kunne bruge headsettet. HTC har flere anbefalinger til VR-ready maskiner på deres hjemmeside.

Annonce

Sidst men ikke mindst, vil man idag kunne downloade spille Arcade Saga gratis fra Viveport. Spillet er den første titel, som er udgivet af Vive eget spilstudie Vive Studio.

 

Annonce
Annonce