Annonce

Det ufo-lignende 360 graders Vuze Camera får flere forbedringer

vuze camera

Det ufo-lignende 360 graders kamera Vuze Camera, som blev sendt på markedet tilbage i Marts måned, har fået flere forbedringer. Det skriver selskabet bag, i et blogindlæg

Vuze Camera bliver forbedret på flere måder

360 graders kameraet Vuze Camera som kan optage 360 graders video i 4K-opløsning kom på markedet engang i foråret, og bliver nu forbedret på flere måder. Først og fremmest er de to apps til Android og iOS blevet opdateret, så det fremover er muligt at se et preview af det foto eller video-materiale, som man netop har optaget. Derudover kan man nu ændre indstillinger for eksponering i appen.

Samtidig får Mac-brugere adgang til Vuze VR Studio, foreløbigt kun i en beta-version. Softwaren gør det muligt at redigere VR-indhold i “real-tid”. Vuze VR Studio har været tilgængeligt for PC brugere i et stykke tid, og den version får også nogle forbedringer. Bl.a. automatisk stitching af billeder.

Udover forbedringer af apps og software, er der også en mindre hardware-opdatering. Fremover vil det være muligt at købe et vandtæt etui til kameraet, så man kan optage 360 graders video og billeder under vand med Vuze Camera.

Annonce

Ifølge blogindlægget arbejder de også på en større opdatering, som skal gøre det muligt at livestreame i 360 grader. Det skulle være klar til lancering i starten af 2018.

Du kan se videoen som kameraet blevet lanceret med herunder:

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om 360 grader kameraer på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Annonce
Annonce