Annonce

Microsoft´s Windows Mixed Reality Headsets vil understøtte Steam

windows mixed reality headsets

Når Microsoft´s Windows Mixed Reality Headsets bliver lanceret senere i år, vil de understøtte Steam.
Det skriver selskabet i en meddelelse på deres blog. Det betyder at du vil kunne spille nogle af dine favorit VR-titler på spil-platformen Steam. 

Microsoft´s Windows Mixed Reality Headsets vil understøtte Steam

Det er kun et lille års tid siden, at Microsoft annoncerede at producenter som Dell, Lenovo, Acer og Asus var på vej med Windows Mixed Reality Headsets. Alle headsets vil være bygget op omkring Windows 10.

Det særlige ved disse headsets er, at de fungerer som standalone headsets. I modsætning til HTC Vive og Oculus Rift, som kræver at der monteres eksterne sensorer i rummet, for at brugeren kan bevæge sig i VR, kommer de nye headsets med al teknologien indbygget i selve headsettet.

I meddelelsen fra Microsoft fortæller de, at de nye headsets også vil understøtte Steam. Steam er den førende online spil-streaming tjeneste, og virker idag med både HTC Vive og Oculus Rift.

Annonce

Med nyheden om, at man også vil kunne hente spil fra Steam med de nye Windows Mixed Reality headsets fra Dell, Lenovo, Acer og Asus, når de kommer, bliver det lettere at spille sine favorit VR-titler.

Det er tidligere blevet meldt ud, at de nye headsets skulle komme på markedet senere i år.

Du kan få en lille forsmag på hvad vi har i vente med Windows Mixed Reality i videoen herunder:

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Hologate på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Annonce
Annonce