Nu understøtter Apple´s Safari browser også 360 graders video

Stort set alle browsere herunder Chrome, Opera, Edge og Firefox understøtter 360 graders video og har gjort det længe. Apple´s Safari browser har til stor forundring hos mange, indtil idag ikke understøttet det populære video-format. Det er slut nu, fordi nu kan du se 360 graders video i Safari browseren. 

Nu kan du se 360 graders video i Safari browseren

Man har længe været tvunget til at benytte enten en Chrome, Opera, Edge eller Firefox browser, for at kunne se en 360 graders video. Hvis du foretrækker at anvende Apple´s egen Safari browser er der gode nyheder, fordi fremover vil du også kunne se 360 graders video i Safari browseren.

Af ukendte årsager har Apple indtil nu ikke ønsket, at deres browser skulle understøtte det populære video-format. Opdateringen kan dog komme i en naturlig forlængelse af deres nylige lancering af deres VR-ready iMac Pro, som ifølge Apple selv er ideel for dem som arbejder med VR.

Apple har ikke meldt noget officielt ud omkring opdateringen, så det er lidt usikkert hvor længe man har kunne se 360 graders video i Safari, da vi opdagede det ved en tilfældighed her på redaktionen.

Indtil videre virker det dog kun på desktop, ligesom de andre browsere som understøtter 360 graders video, gør.
Herudover ser det ud til kun at virke med 360 graders YouTube-videoer, det virker endnu ikke med Vimeo-videoer.
Det er formentlig kun et spørgsmål om tid, før 360 graders videoer fra Vimeo-platformen også understøttes.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Safari på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

By |2018-01-04T12:34:55+00:00januar 4th, 2018|

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder indenfor VR, AR og MR fra ind- og udland.