Business College Syd har stor succes med at anvende VR i undervisningen

Af |2018-06-06T12:11:20+00:006. juni 2018, 12:08|Virtual reality (VR)|

Virtual reality begynder så småt at snige sig ind i undervisningen på landets uddannelsesinstitutioner, bl.a. på handelskostskolen Mommark, som hører under Business College Syd, har man taget teknologien til sig med stor succes. Det skriver de på deres blog.

Business College Syd har succes med at anvende VR i undervisningen

Virtual reality i undervisningen på Business College Syd er en success, det viser en evaluering af initiativet med indførelse af de nye teknologier, som blev lanceret for et halvt år siden. En undersøgelse blandt elever og deres arbejdsgivere viser, at den viden og de værktøjer, som de får på skolen, anvender de hjemme i virksomheden.

VR er en del af undervisningen for alle handels-, kontor og detailelever på den landsdækkende handelskostskole Mommark, som er en del af Business College Syd i Sønderborg.

Med et 360 graders kamera, et par VR-briller på og en controller i hver hånd, kan eleverne lære om og træne bl.a. markedsføring, salg, træning, kundeservice og præstationsteknik på denne helt nye måde.

For eksempel kan elever med et 360 graders kamera optage sig selv og kunden når de træner personlige salg. Eleverne kan også med udgangspunkt i cases fra virksomheder, som er langt fremme med VR, lære om at anvende teknologien til f.eks. produktdemonstration. Endvidere lærer de sig selv at producere VR videoer til markedsføring.

Teknologien og ekspertisen i VR stilles til rådighed af oplevelsesparken Universe, som Business College Syd har indgået et samarbejde med, om at give de studerende digitale læringsmuligheder og erfaringer.

“Målet er at tilbyde eleverne – og derigennem deres praktikvirksomheder – de digitale kompetencer, der klæder eleverne på til at håndtere den teknologiske udvikling og matche de kompetencer, arbejdsmarkedet efterspørger nu og i fremtiden”, fortæller Helle Guldhammer Kristensen, Business College Syds vicedirektør på Mommark.

Bente Thomsen, projektleder hos Business College Syd, tilføjer “VR udvider desuden antallet af måder hvorpå de studerende møder og arbejder med stoffet. Det gavner læringen, især for de studerende, for hvem det at lægge læsestoffet til side og sanse med øjne, øre og hænder nogle gange er den bedste måde at lære nyt på”.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om virtual reality på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder