De første speakers på CopenX realities er offfentliggjort

I starten af februar kunne vi fortælle, at billetsalget til CopenX 2018 var skudt igang. I denne uge bliver årets speakere offentliggjort, og vi kan præsentere de første navne.

De første speakers på CopenX realities er blevet offentliggjort

Igen i år er VRNEWS.DK officielle mediepartnere på CopenX, og vi nærmer os årets første CopenX event, som løber af stablen d. 18 og 19 April. Igen i år er der et stærkt lineup af internationale eksperter, som kommer og gør os klogere på VR, AR, AI og Blockchain.

De første speakers som går på scenen er offentliggjort, og du kan læse lidt om dem herunder.

Chris Bobotis – Director of Immersive, Adobe Systems Inc

Chris er software arkitekt for afdelingen for 360° video og cinematic VR værktøj hos SkyBox, som Adobe for nyligt har købt fra Chris´s tidligere virksomhed Mettle. Chris var medstifter af Mettle i 1992 og var Partner og Creative Director.

Mettle´s SkyBox software plugins til Premiere Pro og After Effects ændrede 360°- og VR-industrien fuldstændigt med et værktøj som gjorde det muligt at redigere og manipulere 360° video.

Blandt Mettle´s kunder finder man bl.a. Facebook, Google, Apple og Samsung, CNN, HBO, New York Times og NASA. Herudover finder man også stort set alle professionelle 360° indholds-producenter i kundebasen.

Chris er stor fortaler for immersive storytelling, og er fast vært på store konferencer som SIGGRAPH, NAB og IBC.
Chris voksede op i Montréal, og har tidligere arbejdet som creative director, art director, illustrator og production manager.

 

Sasha Samochina, NASA jet Propulsion Labroratory

Sasha Samochina arbejder som Immersive Visualization Producer i Ops Lab på NASA´s Jet Propulsion Laboratory.
Hun er en kreativ teknolog som anvender kunst til at gøre uudforskede områder og verdener mere tilgængelige til offentligheden.

Sasha Samochina var bl.a. med til at lancere den første 360° video på de sociale medier for NASA. Hun elsker alt hvad hvad man kan se igennem et par VR-briller.

 

Peder Sandqvist & Filippos Arvanitakis, Outhere

Peder og Filippos er to af stifterne af det kreative VR & AR bureau Outhere. De har begge en kreativ baggrund med en dyb passion for teknologi, og udfordrer dagligt sig selv for at finde de magiske øjeblikke, hvor VR & AR får hjerter til at synge. De hjælper brands med at finde nye måder at kommunikere på.

Peder og Filippo har haft stor succes med, at skabe virtual reality oplevelser for globale brands siden 2013.

På scenen vil de tage os med på dele af deres rejse fra brief til koncept til det endelige produkt. Undervejs vil de dele nogle interessante anekdoter fra deres rejse.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om CopenX realities på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

By |2018-03-05T11:56:56+00:00marts 5th, 2018|

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder indenfor VR, AR og MR fra ind- og udland.