Danmark må vente: HoloLens 2 er nu sat til salg i 7 lande

Af |2019-11-08T14:39:18+00:008. november 2019, 08:03|Augmented reality (AR), Hardware, Indland, Microsoft, Udland|

Microsoft’s nye AR-flagskib, HoloLens 2, er nu sat til salg i USA, Frankrig, Tyskland, Irland, New Zealand, Australien og Storbritannien. Danmark må desværre vente.

Microsoft skriver på deres amerikanske website en pris på $3,500 per device – det svarer til cirka 23.700 kroner – men det er selvfølgelig ikke sikkert, at den vil få den samme pris, når den en dag sættes til salg i Danmark.

Opdateret 8. november 2019, klokken 14:38

I går torsdag blev anden generation af Microsoft’s AR-headset, HoloLens 2, sat til salg i 7 lande. Der er dog stadig intet ord om en udgivelsesdato i Danmark.

HoloLens 2 blev præsenteret ved et pressemøde forud for Mobile World Congress i Barcelona tilbage i februar 2019.

LÆS OGSÅ: Microsoft har præsenteret HoloLens 2: Få overblikket her

Dengang præsenterede Microsoft’s AR-guru og manden bag både Xbox Kinect og den første HoloLens, Alex Kipman, HoloLens 2 på scenen i Barcelona med de tre overskrifter “More immersion”, “More comfort” og “Value right out of the box”.

Og det er især i forhold til synsfeltet (FoV) og de nye eye-tracking- og hand-tracking-funktioner, hvor den nye generation kommer med store forbedringer. Ved præsentationen i Barcelona gav Microsoft en imponerende demonstration af nogle af de nye funktioner:

Og der står allerede kunder klar med tegnebogen. Tilbage i april fik journalisten Todd Haselton fra business-mediet CNBC for nylig lov til at besøge den nye Futures Command-kommandocentral i Austin, Texas. Her arbejder militæret blandt andet med at lære at bruge HoloLens 2 på slagmarken.

Dengang sammenlignede Todd Haselton oplevelsen med skydespillet Call of Duty. Du kan læse mere her:


Følg VRNEWS.DK på Facebook og LinkedIn, hvor du både kan deltage i debatten og blive opdateret med de seneste VR- og AR-nyheder fra ind- og udland. Du kan også tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev i bunden af siden.