Dansk bureau står bag imponerende VR-animation

Af |2018-05-15T10:09:30+00:0015. maj 2018, 10:09|Virtual reality (VR)|

Ved hjælp af 3D modellering har det danske VR og AR bureau VMA Nordic skabt en imponerende
VR-animation baseret på slaget ved Karbala.

Dansk bureau står bag imponerende VR-animation

Animationen skildrer det historiske slag ved Karbala i Irak, som fandt sted tilbage i 1300-tallet. VR Karbala som filmen hedder, omhandler slaget ved Karbala, som var en kamp imod en tyran som regerede over de muslimske lande.
En mindre gruppe bestående af muslimer, kristne, hinduer og afrikanere, gjorde oprør mod tyrannen for at skabe religionsfrihed, lighed og retfærdighed for de fattige og de svage.

Med VR Karbala kan man rejse tilbage i tiden til det tidspunkt hvor slaget fandt sted, og genopleve omstændighederne, menneskerne og selve krigen og dens udfald.

Det er det danske VR og AR-bureau VMA Nordic, som står bag det omfattende projekt.

“For at kunne designe og skabe vores hovedkarakterer i animationen, har vi haft mellem 6-8 specialister som hver især har arbejdet med hvert deres område, herunder konceptudvikling, 3D modellering, design af håret, tøjet og våben,
samt processen med tekstuering og rigge. Sammenlagt har vi brugt ca. to måneder på hver af vores A-niveau karakterer,” fortæller Nazer H. Mehrali, medstifter af VMA Nordic.

VR Karbala kan hentes fra App Store og Google Play.

Du kan se en trailer for animationen herunder:

Bemærk; Hvis du læser denne artikel i en browser på din smartphone eller tablet, vil du ikke kunne afspille videoen i 360 grader. Du kan se den ved at hente YouTube-appen ned på din enhed og klikke her.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om VR på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder