Den danskproducerede VR-dokumentar Beyond The Wall er nu offentliggjort på YouTube i sin fulde længde

Af |2018-04-20T08:40:30+00:005. april 2018, 03:40|360 grader, Virtual reality (VR)|

Den danskproducerede VR-dokumentar Beyond The Wall, havde verdenspremiere på dette års CPH:DOX, hvor besøgende på VR-udstillingen INTER:ACTIVE kunne se den. Dokumentaren er nu også tilgængelig for alle andre på YouTube og Facebook, hvor den kan ses i fuld længde

Danskproduceret VR-dokumentar kan nu ses af alle

Den danskproducerede VR-dokumentar Beyond The Wall, som for nyligt blev offentliggjort på en af de største platforme for VR-film; Ryot, er nu også tilgængelig på YouTube, hvor den kan ses i sin fulde længde.

Det er danske Mikkel Keldorf og Mikkel Cantzler, som har produceret filmen der placerer dig midt i en af verdens farligste regioner: The Northern Triangle i Centralamerika, hvor skrupelløse bander og narkokarteller har overtaget styringen i området, hvilket får hundredetusindvis af mennesker til at migrere væk herfra hvert eneste år.

I Honduras bliver du blandt andet sat ansigt til ansigt med en mor, som har fået sine to døtre på 11 og 18 kidnappet og myrdet af bandemedlemmer. Du tager turen nordpå mod USA i en smuglerbåd lavet af lastbildæk og hopper på det berygtede godstog “La Bestia” (Bæstet).

På toget møder du mennesker, der er undervejs på deres livs farligste færd. Du oplever på egen krop, hvad de mennesker, som præsident Donald Trump vil gøre alt for at holde ude af USA, flygter væk fra.
Du finder ud af, hvad der egentlig sker på den anden side af muren.

VR-dokumentaren kan ses på en smartphone eller i et VR-headset via YouTube, eller på “Ryot´s” officielle Facebook-side.

Du kan også se den herunder:

Bemærk; Hvis du læser denne artikel i en browser på din smartphone eller tablet, vil du ikke kunne afspille videoen i 360 grader. Du kan se den ved at hente YouTube-appen ned på din enhed og klikke her.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om 360 graders film på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder