Den dansk-udviklede VR-succes “Dick Wilde” får en 2’er

Af |2019-01-21T13:43:57+00:0021. januar 2019, 13:43|Indland, Udland, Virtual reality (VR)|

I 2017 fik danske Bolvërk Games stor succes med VR-spillet Dick Wilde. Nu er 2’eren så på vej til PSVR, Rift og VIVE i februar.

Af Rasmus Wærling Riiser

I det originale Dick Wilde-spil, der udkom i foråret 2017, skulle man forsvare sit sumpområde fra store og små dyr, som man skyder med Dicks hjemmelavede våben. Idéen er ikke i sig selv revolutionerende, men spillet blev en stor succes, og det blev blandt andet rost for sit opfindsomme våbenarsenal. Til CopenX Awards i 2017 vandt Dick Wilde både “Best of the Year Nordic VR” og “Best Global VR Game”.

Og nu er den danske udvikler bag, Bolvërk Games, altså klar med en opfølger. Se en trailer for Dick Wilde 2 her:

Video: PlayStack på Youtube.

Efterspurgte features
Den nok største nye feature i Dick Wilde 2 er multiplayer-integration. I Dick Wilde 2 vil spilleren altså kunne teame op med en ven eller en fremmed medspiller – også på tværs af platforme. Det er efter sigende den allermest efterspurgte feature, der nu er blevet implementeret. Bo Bennekov, der er CEO i Bolvërk Games, fortæller VRFocus.com:

“Vores fans gjorde Dick Wilde til en succes, og vi gør alt, hvad vi kan, for at give dem, hvad de vil have i efterfølgeren. Vi er så stolte af, at Dick Wilde 2 kommer med VR co-op – det var den allermest efterspurgte feature, og det krævede en del hårdt arbejde, men vi ved, at spillerne vil elske at skyde muterede piratfisk med en ven ved deres side.”

Bo Bennekov, CEO i Bolvërk Games, til VRFocus.com

Derudover er der ifølge UploadeVR.com nu endnu flere våben, flere sværhedsgrader, flere power-ups og mere varierede boss-kampe.

Dick Wilde 2 kommer til PSVR, Rift og VIVE i februar 2019.


Følg VRNEWS.DK på Facebook, hvor du både kan deltage i debatten og blive opdateret med de seneste VR- og AR-nyheder fra ind- og udland. Du kan også tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev i bunden af siden.