Derfor må du ikke gå glip af CopenX realities i år

Af |2018-04-13T14:18:52+00:0013. april 2018, 13:30|Augmented reality (AR), Mixed reality (MR), Virtual reality (VR)|

Dette års CopenX realities, som løber af stablen d. 18 og 19 april, nærmer sig med hastige skridt, i år med fuld fokus på virtual reality, augmented reality og nye digitale tanker.

Derfor må du ikke gå glip af CopenX realities i år

CopenX realities sætter for tredje gang fokus på de nye teknologier med to interessante dage for fagfolk og særligt interesserede, der gerne vil vide mere om de nyeste tendenser og løsninger indenfor Virtual/Augmented/Mixed reality.

I 2018 afholdes CopenX i samarbejde med NextM – Nordens største MarTech konference. Samarbejdet betyder at der udvides på en række områder:

Flere kvadratmeter og mere indhold, i form af fem scener, VR-biografer, workshops samt muligheden for at interagere med over 50 aktører på det store fælles Expo-område.

“De største teknologi-virksomheder investerer milliarder i at gøre VR og AR mere relevant og tilgængelig for os alle. Vi ser ikke kun på, hvad de nyeste teknologier kan og bliver drevet af, men debatterer også de etiske udfordringer forbundet med et øget digitaliseret samfund, ” siger Therkel Sand, stifter af CopenX.

“På CopenX er der speakere indenfor så mange forskellige områder og industrier, så uanset om man har begrænset kendskab eller er godt nede i substansen, er der inspiration og viden at hente. Jeg glæder mig over programmets diversitet, og det er svært at fremhæve enkelte speakere eller tiltag, men ser frem til at opleve Philip Rosedal live i
High Fidelity, Sasha Samochina fra NASA, samt debatterne om den konkrete brug og muligheder indenfor sundhedsvæsnet, industri, kunst/kultur og om hvordan vi i Danmark bliver førende indenfor dette område,” fortsætter han.

Dette års Expo byder også på nogle spændende nyheder, hvor mange af de danske og internationale aktører som bl.a. Tesla suit er repræsenteret.

På de forskellige workshops under CopenX kan man blive klogere og starte egne VR/AR-projekter, og få sparring af lokale og internationale eksperter.

“Vi vil gerne hos CopenX være med til at styrke rammerne og muligheder for VR/AR i Danmark, og derfor er det altid inspirerende og relevant at opleve de nye projekter, og tale med dem der står bag dem,” slutter Therkel Sand.

Videoen herunder fortæller lidt om hvad dette års speakers vil gøre os klogere på.

 

Du kan stadig nå at købe billetter til konferencen her.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om CopenX realities på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder