Displayproblemer løst: Nu sættes HP Reverb til salg

Af |2019-08-27T10:32:11+00:0027. august 2019, 10:27|Hardware, Udland, Virtual reality (VR), Windows Mixed Reality (WMR)|

HP’s konkurrenceknusende VR-headset skulle være udgivet den 6. maj men blev forsinket på grund af displayproblemer. Nu er problemerne løst, siger HP, og headsettet er igen til salg.

Da HP tidligere på året offentliggjorde Reverb, var det svært at få armene ned. Med en opløsning på 2160×2160 per øje og en meget favorabel pris lignede det det klart mest imponerende VR-headset på Windows Mixed Reality-platformen til dato.

LÆS OGSÅ: CopenX 2019: Hands-on med HP Reverb

Med bedre specifikationer end næsten alle konkurrenterne – kun nicheproducenterne Pimax og Varjo kan (delvist) hamle op med Reverb – er HP Reverb en stærk kandidat til så godt som alle PC VR-anvendelser, om det er gaming, træning, produktdesign, eller noget helt andet. Og med den medfølgende rygsæk-PC har HP skabt et enterprise-VR-koncept med både mobilitet og høj performance.

Foto: HP.
En bruger med HP Reverb og rygsæk-PC’en. Foto: HP.

Løb ind i displayproblemer

Udgivelsesdatoen den 6. maj kom og gik, og umiddelbart efter udgivelsen stod HP Reverb som “udsolgt”. I juni måned stod det klart, at Reverb var løbet ind i problemer. Dengang fortalte HP til RoadtoVR.com, at Reverb blot var blevet hurtigt udsolgt, men at de forventede at have Reverb på lager igen i juli måned. På subredditen r/WindowsMR på Reddit var der dog brugere, der rapporterede om displayproblemer.

I dag fortæller HP så, at der var tale om en løs forbindelse i headsettet og andre komponenter, der ikke gjorde, som de skulle. Derfor valgte man umiddelbart efter udgivelsen at tilbagetrække headsettet fra butikkerne.

“Vi er ærligt talt lidt flove”

Nu fortæller HP, at problemerne er løst.

En talsmand for HP’s VR-afdeling fortæller til RoadtoVR.com, at de beklager fejlen og “ærligt talt er lidt flove” over, at det første parti ikke levede op til den kvalitet, man sigtede efter. Ifølge talsmanden kan kunder, der køber Reverb, fremover være sikre på, at de køber et produkt af høj kvalitet.

HP forsikrer om, at alle de eksemplarer af Reverb, der kan købes hos de officielle retailpartnere i dag, er blevet fikset. Hvis du var en af dem, der nåede at få fingrene i headsettet inden tilbagetrækningen, skal du tage kontakt til HP’s kundeservice, hvis du oplever problemer.

HP Reverb er nu sat til salg på HP.com og hos retailpartnere som Amazon til omkring 4.000 kroner. Det ser dog ikke ud til at være muligt at få headsettet shippet til Danmark endnu.


Husk, at du kan deltage i debatten under artiklen. Det kan du også på Facebook og LinkedIn, hvor vi holder dig opdateret med de seneste VR- og AR-nyheder fra ind- og udland. Du kan også tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev i bunden af siden.