DSB Digital Labs søger studentermedhjælper

Af |2018-04-13T12:54:45+00:0013. april 2018, 12:54|Job|

Studentermedhjælper til DSB Digital Labs

Har du lyst til at tage hul på en innovativ fremtid ved siden af studiet?

I DSB er vi på en rejse, hvor vi søger at udbrede mantraet “kunden først”, og som en del af denne rejse er DSB Digital Labs sat i verden. Vi rammer med problemstillinger, der rammer flere millioner danskere og gør dette ved at bruge principper fra bl.a. design thinking og lean start up, til at udforske nye måder at sætte vores kunder i højsædet. Til dette søger vi nu den næste “labby”.

Vi er idag 11 profiler, der arbejder med alt fra machine learning, app udvikling, digital transformation og augmented reality til talk assistants og chatbots. Vi er nysgerrige og følger mange forskellige problemrum for at skabe den rigtige løsning til vores kunder.

Det vil vi gerne have din hjælp til ved at

  • udvikle Digital Labs kommunikationsplatforme samt indhold
  • brugerteste løsninger
  • være med til at facilitere workshops
  • løse ad hoc opgaver
  • anvende design thinking og lean start up principper

 

Pragmatiker, multi-tasker og ikke bange for at udfordre kollegaerne

Som profil er du pragmatisk, ikke bange for at snakke med vores kunder og kolleger, og heller ikke bange for at blive kastet på dybt vand og tage lead på en opgave når det kræves. Vi forventer at du er en stærk formidler på skrift, såvel som i person og kan lide at gå praktisk til en opgave.

Derudover forventer vi, at du kan give igen på venlige kontorjokes, kan uddele tæsk i bordfodbold (eller lære det) og er med til at holde humøret højt i lab´et.

Digital transformation i DSB

Du bliver en del af en unik enhed, Digital Labs, med kontor centralt ved Københavns Hovedbanegård. Enheden fungerer som en lille start-up. I Digital Labs tror vi på, at hurtig vej til læring er vigtigere end perfekte løsninger.

Hos Digital Labs ligger det i vores DNA, at være teknisk nysgerrige, så du vil kunne stifte bekendtskab med udvikling til de fleste digitale platforme, ligesom du vil kunne komme til at arbejde med AI og machine learning. Og det er ikke utænkeligt, at du vil kunne 3d-printe din egen robot og få den til at hente din egen kaffe, når vi holder Innovation Friday, hvor vi for alvor tillader os at være nysgerrige.

I lab´et vil du arbejde sammen med mange forskellige profiler lige fra tidligere start-up folk over data scientists til folk fra bureauverdenen. Vi sætter stor pris på mangfoldighed og skæve bud på nye ideer. Derfor er det afgørende, at du er imødekommende og god til at opbygge relationer. Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og dynamisk arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse og gøre en forskel.

Kontakt

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte chef for Digital Labs Clarissa Eva Leon, +45 24 68 03 15, eller product owner Jacob Saugman, +45 24 68 34 02

Ansøgning

Send din korte ansøgning og dit CV vedlagt snarest og senest den 1. maj. Vi læser ansøgninger og indkalder løbende til samtaler.

Læse mere og søg stillingen her

 

Vi får løbende nye stillinger ind, hvor VR, AR og MR er en del af jobbeskrivelsen,
så hold øje med os på Twitter, Facebook og LinkedIn.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere stillinger