Försäljningen av Oculus Rift har nu börjat

Af |2016-08-08T14:41:04+00:008. august 2016, 14:41|Ikke-kategoriseret|

Facebook-ejede Oculus har netop startet forsalget af deres længe ventede forbrugerudgave af Oculus Rift, som er deres bud på hvordan virtual reality skal opleves. Pris. kr. 5.200,-, og er du hurtig ude kan du allerede få den leveret i Marts måned. Venter du med at bestille, er levering først i Juni måned.

Danmark er sammen med 19 andre lande, blevet udvalgt til at være de første til at opleve virtual reality med et Oculus Rift-headset.

 

For de kr. 5.200,- får du selve headsettet, med indbygget høretelefoner og en mikrofon. Herudover medfølger også en sensor, en Xbox One controller og en Oculus remote, som bl.a. kan bruges til at navigere rundt i den virtuelle Oculus butik, hvor man kan købe adgang til forskelligt virtual reality indhold, som spil, billeder og videoer.

Oculus Rift skal tilsluttes en computer for at fungere, det virker dog ikke på hvilken som helst computer. Det kræver nemlig en Windows-computer med forholdsvist høje specifikationer, og Oculus anbefaler et grafikkort som Grafikkort NVIDIA GTX 970, AMD 290 eller tilsvarende. CPU skal som minimum være en Intel i5, og hukommelsen skal minimum være 8GB RAM eller mere.

Oculus har også udviklet et sæt controller, som kan bruges sammen med headsættet. Det er dog blevet forsinket, så det først kan købes fra 2 halvår i 2016.