Gimmick eller genialt? Polaroid vækker fysiske fotos til live med AR

Af |2019-11-12T22:17:18+00:0012. november 2019, 22:15|Augmented reality (AR)|

En ny funktion fra Polaroid lader dig printe fysiske fotos med AR-effekter. Funktionen kommer med den nye mobilprinter, Polaroid Lab.

Tidligere på efteråret lancerede Polaroid mobilprinteren Polaroid Lab, der kan lave dine digitale fotos om til fysiske, Polaroid-style fotografier, som du kan hænge på køleskabet. Se en trailer her:

Polaroid har også udviklet en AR-funktion til printeren. Først skal du vælge en mobilvideo, trimme den del, du vil se i AR, og vælge et stilbillede fra videoen, som skal printes. Når printeren har gjort sin del af arbejdet, har du et fysisk fotografi – som bliver til en video, når du altså kigger på det gennem Polaroid Originals-appen.

Kilde: Polaroid.
Sådan virker AR-funktionen altså. Er det genialt eller en dum gimmick?

Harry Potter-universets levende fotografier er altså nu kommet lidt tættere på virkeligheden. Polaroids nye funktion er ikke en dårlig idé, men det er alligevel svært at forestille sig, at der er rigtig mange, der vil komme til at bruge den. Den kræver som nævnt både Polaroid Lab-printeren, og at du bruger Polaroid Originals-appen.

Men det kan jo være, at vi en dag får en lignende funktion direkte i vores smartphones indbyggede foto-app.

Hvis du vil prøve at lave dine egne AR-fotos, kan du købe et Polaroid Lab Starter Set med mobilprinteren og 3 pakker film for €174.99 (cirka 1.300 kroner) på Polaroids hjemmeside.


Følg VRNEWS.DK på Facebook og LinkedIn, hvor du både kan deltage i debatten og blive opdateret med de seneste VR- og AR-nyheder fra ind- og udland. Du kan også tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev i bunden af siden.