HTC antyder spændende nyhed på CES 2018

HTC Vive havde et travlt 2017, bl.a. med lancering af et månedligt Viveport abonnement, og annonceringen af et standalone VR headset, som kommer her i 2018.  Og noget tyder på, at de fortsætter de gode takter, da de i opslag på sociale medier, antyder at de har nogle spændende nyheder til os på dette års CES, som løber af stablen fra d. 9 – 12 Januar. 

Lancerer HTC Vive et nyt produkt på dette års CES?

Verdens største elektronikmesse CES, som afholdes i Las Vegas, løber af stablen fra d. 9 – 12 Januar og vi håber på,
at se nogle spændende nyheder fra de store VR-producenter i år.

Bl.a. HTC Vive plejer at være tilstede på messen, og CES 2018 bliver ikke nogen undtagelse. I år er de kommet i drillehumør og har på deres Facebook- og Twitter lagt et billede op, med overskriften “NEW YEAR´S RESOLUTION – 01.08.2018”.

Det særlige ved opslaget er, at ordene “NEW YEAR´S” er en smule slørede, imens ordet “RESOLUTION”
står knivskarpt.

 

 

Spekulationerne om hvad denne lidt kryptiske besked kan betyde er allerede i fuld gang på de sociale medier.
Flere følgere på Facebook og Twitter har også luftet deres teorier om hvad det betyder. Flertallet synes at tolke det som, at HTC Vive vil præsentere en opdateret version af deres headset, med en bedre opløsning.

En anden følger er meget konkret og skriver, at “HTC Vive vil annoncere et opdateret HTC Vive headset som får en opløsning på 1.440 x 1.600 pixels per øje. Herudover skulle der komme nye opdaterede Base Stations, samt et nyt
og forbedret Deluxe Audio Headset.”

Teorierne er mange, men vi ved først hvad HTC´s besked helt præcist betyder på mandag, men det bliver uden tvivl spændende at følge.

Vi holder Jer opdateret så snart vi ved mere.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om HTC Vive på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

By |2018-01-06T11:59:28+00:00januar 6th, 2018|

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder indenfor VR, AR og MR fra ind- og udland.