CES 2018: HTC Vive lancerer trådløs adapter

CES 2018 åbner først officielt imorgen, men flere VR-producenter har allerede taget forskud på de gode nyheder. Hvor HTC Vive bl.a. har præsenteret det nye Vive Pro headset. Herudover er det også netop blevet annonceret, at HTC Vive lancerer trådløs adapter til deres VR headset.  

HTC Vive lancerer trådløs adapter

Der har været travlhed hos de store VR-producenter op til CES 2018, som løber af stablen fra d. 9 – 12 januar. Bl.a. er det lige blevet annonceret at HTC Vive lancerer trådløs adapter, som virker til både Vive og Vive Pro.

Den trådløse adapter fra Vive er bygget op omkring Intels WiGig trådløse teknologi, som skulle være den bedste trådløse teknologi der er på markedet idag.

HTC har indtil hidtil arbejdet sammen med TPCAST om, at introducere en trådløs adapter til HTC Vive, men dette er den første officielle løsning, som er udviklet af en high-end VR-producent.

“Trådløs VR har været på næsten alle VR-brugeres ønskeseddel siden VR blev lanceret,” siger Frank Soqui, General Manager Virtual Reality Group hos Intel Corporation, og fortsætter:

“Sammen med HTC kan vi til fulde udnytte Intel’s WiGig technologi, og jeg kan garantere en trådløs VR-løsning,
der tilfredsstiller selv den mest kræsne bruger”.

Den trådløse adapter kommer på markedet i 3 kvartal i år.

Der er ikke nogle oplysninger om hvad adapteren kommer til at koste.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om HTC Vive på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

 

 

 

By |2018-01-10T07:39:28+00:00januar 9th, 2018|

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder indenfor VR, AR og MR fra ind- og udland.