HTC Vive lancerer Vive Pro 2.0 bundle målrettet virksomheder

Af |2018-04-23T19:08:05+00:0023. april 2018, 19:08|Virtual reality (VR)|

Det er kun få uger siden, at Vive Pro blev sat til salg, og nu lancerer HTC Vive en særlig bundle målrettet erhvervssegmentet. Vive Pro 2.0 som HTC kalder den nye bundle er målrettet virksomheder, og kommer med den nyeste tracking-teknologi der er på markedet. 

HTC Vive lancerer Vive Pro 2.0 bundle målrettet virksomheder

Der har været travlhed hos HTC Vive den seneste måned, med lanceringen af deres nye Vive Pro headset, som blev sat til salg tidligere på måneden. Idag har de lanceret en ny bundle som de kalder Vive Pro 2.0, og som udelukkende er målrettet virksomheder.

Da HTC Vive tilbage i marts offentliggjorde prisen på det nye headset, som ligger på knap 6.500 kr. for headsettet alene, var de samtidig ude og sige at det var bygget til VR-entusiaster og virksomheder.

Med lanceringen af deres nye bundle er der ikke længere nogen tvivl om, at Vive Pro primært er målrettet virksomheder, som vil have det bedste på markedet, og har råd til at betale for det.

Den nye bundle; Vive Pro 2.0 som kommer til at koste ca. 10.500 kr. indeholder selve headsettet, samt to base stationer og to controllere, som kører med den nyeste tracking-teknologi SteamVR 2.0.

SteamVR 2.0 er den nyeste version fra Valve, som har udviklet den tracking-teknologi, som HTC Vive anvender. Den nye teknologi understøtter bl.a. mulighed for at have et “play-area” på 6 x 6m. Herudover giver den også mulighed for at anvende 4 base stationer på samme tid, for at få en mere præcis tracking.

Samtidig kan man med 4 base stationer udvide sit “play-area” til op til 10 x 10m. Salget af ekstra base stationer starter dog først på et senere tidspunkt.

Herudover vil man også kunne købe en service-pakke til en pris på ca. 1.400 kr., som indeholder en udvidet support hvor man kan få kontakt til HTC Vive via telefon, chat eller email.

Service-pakken indbefatter også afhentning og tilbagelevering af eventuelle defekte enheder. Med service-pakken har man også to års garanti på headset og tilbehør.

Du kan læse mere om den nye bundle og bestille den her.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om det nye Vive Pro på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder