[the_ad_placement id="header-placement"]

Hvor kan man prøve VR i Danmark? Vi giver dig et overblik her.

hvor kan man prøve vr i danmark

 I denne artikel forsøger vi, at give et samlet overblik over hvor man kan prøve VR i Danmark.

Hvor kan man prøve VR i Danmark?

Vi bliver tit spurgt; hvor kan man prøve VR i Danmark? Og det kan være noget af en opgave at finde alle de steder,
hvor det er muligt at prøve den nye teknologi på egen krop. De fleste udbydere ligger i storbyerne, men der er faktisk også nogle stykker som ligger ude i de mindre byer.

2018 er spået til at blive året, hvor VR for alvor bryder igennem, og kommer ud til masserne. Selvom alle eksperterne sagde det samme om 2017, så er sandsynligheden for at det lykkes i år, noget større.

Det skyldes primært de mere prisbillige standalone VR headsets, som både Oculus og HTC Vive sender på markedet i løbet af i år. Du kan bl.a. læse om Oculus Go her.

Fordelen ved disse standalone headsets er, at de ikke skal tilsluttes en dyr gamer PC, og de kræver ikke opsætning af eksterne sensorer, da al teknologien er indbygget i selve headsettet.

Det gør også en stor forskel, at landets forlystelsesparker, oplevelsescentre og arkader rundt om i landet, har taget teknologien til sig, og tilbyder det til deres gæster.

Oversigtskort over permanente VR-løsninger i Danmark

Vi har lavet en samlet oversigt over, hvor i Danmark man kan prøve VR i Danmark, som du finder herunder.

Tryk på det blå ikon og se oplysninger om stedet.

Bemærk at oversigten er vejledende, og vi tager forbehold for at oplysninger som åbningstider og priser kan ændre sig.

Oversigten er lavet med udgangspunkt i steder, der har permanente VR-løsninger stående, som man kan komme og prøve. Herudover afholdes der også forskellige workshops og lign. f.eks. på landets biblioteker, hvor man i et par dage kan komme og prøve VR.

Kender du selv til et sted, som har en permanent VR-løsning stående, som man kan komme og prøve, og som vi ikke har fået med på oversigten?  Så send os en mail på redaktion@vrnews.dk, så tilføjer vi den med det samme.

 

Vil du også holde dig opdateret på hvor man kan prøve VR i Danmark så hold hold øje her på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder indenfor VR, AR og MR fra ind- og udland.