Kom bagom filmen Ready Player One i selskab med Steven Spielberg

Af |2018-04-23T08:27:56+00:0023. april 2018, 08:27|Virtual reality (VR)|

Har du fået set Ready Player One?  Filmen er et must-see for VR-fans, og havde dansk premiere
d. 29 marts. HTC Vive har netop frigivet en kort video, hvor man kommer bagom filmen i selskab med Steven Spielberg. 

Kom bagom filmen Ready Player One

Ready Player One finder sted i en dyster fremtid, hvor det meste af verden er nedslidt og ødelagt. Folk lever i gamle campingvogne og varevogne, som står stablet ovenpå hinanden overalt, ligesom store lossepladser.

Istedet for at interagere med mennesker fra den virkelige verden, flygter de til den virtuelle verden Oasis. I filmen følger man teenageren Wade Watts, der bruger det meste af sit liv i Oasis, ligesom størstedelen af verdens befolkning.

Da skaberen af Oasis dør, efterlader han sin formue inde i Oasis, gemt som et såkaldt “Easter Egg”. Millioner af mennesker deltager i skattejagten, hvor den person som finder dette “Easter Egg”, vinder de mange penge.

Har du endnu ikke fået set filmen, så er der nogle biografer som stadig viser den.

HTC Vive som var partnere på filmen, har netop frigivet en kort video, hvor man kommer bagom filmen i selskab med filmens instruktør Steven Spielberg. Man møder også Ernest Cline, som har skrevet den bog som filmen er baseret på.

Bl.a. Steven Spielberg fortæller hvordan det var, at se filmens scener i virtual reality, og gå rundt som en avatar med et virtuel kamera, så han kunne forberede scenerne inden de skulle optages.

Ligesom skuespillerne under optagelserne skulle bære et VR headset, så de kunne se de computer-generede scener foran sig, fremfor bare at skulle forestille sig det.

Du kan se videoen bagom filmen herunder:


Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Ready Player One på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder