LG lancerer AR-shoppingapp i Sydkorea

Af |2019-10-25T16:34:23+00:0025. oktober 2019, 16:22|3D, Augmented reality (AR), Udland|

LG har lanceret en AR-app, der giver TV-seere eksklusive AR-shoppingoplevelser. Appen er (indtil videre) kun tilgængelig for sydkoreanske LG-kunder.

Med bedre og bedre AR-headsets og mobil AR-teknologi bliver det kun lettere at give sine kunder stærke AR-oplevelser.

LÆS OGSÅ: iOS 13-kode afslører detaljer på Apples kommende AR-headset

Det drager LG nu nytte af med en ny AR-app, der giver eksklusive AR-oplevelser til TV-seere af specifikke TV-reklamer. Med appen kan annoncører udvikle interaktive AR-oplevelser, som kan vises i appen i samspil med TV-reklamerne.

Video: LG.
Et par eksempler på de AR-oplevelser, som appen understøtter. Video: LG.

Hvis du for eksempel indrykker en reklame for et par smarte sko på en sydkoreansk TV-kanal, kan du give seerne derhjemme en tilhørende AR-oplevelse, hvor de kan se en 3D-model af skoen, få ekstra informationer – og måske endda foretage et køb direkte i appen. Det kræver bare, at seeren derhjemme har downloadet appen på sin iOS- eller Android-smartphone og har et TV fra LG.

Det er dog kun GS Shopping og Home&Shopping, to sydkoreanske shoppingkanaler, der er understøttet i øjeblikket. Men det er ikke svært at forestille sig, at det samme koncept kunne fungere i Danmark også. eyecandylab, der er udvikleren bag AR-appen, arbejder efter sigende allerede på at udvide konceptet til det amerikanske marked, og forhandlinger med flere tyske TV-kanaler er også undervejs.

Se en reklamevideo for appen her:


Følg VRNEWS.DK på Facebook og LinkedIn, hvor du både kan deltage i debatten og blive opdateret med de seneste VR- og AR-nyheder fra ind- og udland. Du kan også tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev i bunden af siden.