Livelike VR vil ændre måden vi ser sport på i VR

Af |2018-02-21T02:57:56+00:0021. februar 2018, 02:52|Virtual reality (VR)|

Et af de områder som er spået et stort potentiale indenfor VR, er store sportsbegivenheder som nu kan ses på en helt ny måde hjemme i stuen. Amerikanske Livelike VR har sat sig for, at ændre den måde vi ser sport på i VR. 

Livelike VR vil ændre måden vi ser sport på i VR.

Livelike VR har udviklet en løsning, som helt ændrer den måde vi ser sport på i VR idag. Den giver brugeren en mere fordybende oplevelse, når de ser deres favorit-sport i VR. Brugeren får bl.a. mulighed for at vælge forskellige vinkler at se kampen fra, som man forresten kan se i luksuriøse omgivelser fra en suite med udsigt udover banen.

Man får også adgang til forskellige statistikker fra kampen, som man kan se imens kampen er igang.

Livelike VR fungerer som en “white label partner”, som giver tv-stationer mulighed for at streame VR-indhold med deres eget brand, både med og uden et VR headset. Til dato har Livelike produceret 76 kampe i 5 forskellige lande, og har allerede streamet over 300 timer indenfor forskellige sportsgrene.

De har bl.a. arbejdet med tv-stationer som Fox Sports og Sky, og sidste år producerede de kampe fra FIFA, NFL og eSports-kampe i VR. Og for nyligt sendte de også fra Superbowl 51, som man kunne se fra VR-suiten.

Videoen herunder viser hvordan en kamp mellem Mexico og Venezuela ser ud i VR med Livelike VR:

En smart feature med er muligheden for at se en sportsbegivenhed med sine venner, som kan se kampen sammen med dig i den virtuelle suite.

Livelike skulle også arbejde på en opdatering, som gør det muligt at ændre udseendet på den suite, som man ser kampen fra.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Livelike VR på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.