Magic Leap deler penge ud: 31 navne offentliggjort

Magic Leap har offentliggjort de første 31 navne, der får del i det ottecifrede millionbeløb, som skal investeres i appudvikling til platformen. Nogle navne lader dog vente på sig.

Magic Leap, der står bag AR-headsettet Magic Leap One, har i et blogindlæg offentliggjort navnene på 31 appudviklere, der får del i den store bunke penge, som den amerikanske virksomhed har sat af til sit Independent Creator Program. Vi skrev om initiativet, da det blev offentliggjort tilbage i november 2018.

Magic Leap fik angiveligt over 6500 ansøgninger i forbindelse med deres Independent Creator Program. De 31 navne, der nu er offentliggjort, er:

Kilde: https://www.magicleap.com/stories/blog/meet-the-creators
Foto: Magic Leap.
Foto: Magic Leap.

En række spændende navne er på listen

En god del af navnene er allerede etablerede navne i både VR- og AR-branchen. For eksempel er Resolution Games udvikleren bag Angry Birds VR-spillet, og de har allerede udviklet til Magic Leap’s AR-platform, også med et Angry Birds-spil.

Der er også et par af navnene på listen, som vi før har omtalt på VRNEWS.DK.

Tilbage i januar skrev vi for eksempel, at Felix & Paul Studios samarbejder med TIME om at producere VR-film fra rummet. Dengang lød det, at når materialet er i kassen senere på året, skal ‘The ISS Experience’ opleves både i VR og AR. Det er ikke utænkeligt, at det var Magic Leap’s AR-platform, man mente.

Og da Magic Leap’s største konkurrent, Microsoft, for halvanden uge siden præsenterede HoloLens 2 forud for MWC i Barcelona, var det blandt andet med Spatial med på scenen. Se en demo af Spatial-softwaren på HoloLens 2 her:

Der er dog også flere modtagere på Magic Leap’s Independent Creator Program end de 31, der er på listen i denne omgang. De skriver i blogindlægget, at nogle udviklere har valgt at forblive i ‘stealth mode’ lidt endnu, så vi kan måske glæde os til flere spændende announcements i den nærmeste fremtid.

For et par uger siden blev Star Wars: Project Porg desuden udgivet på Magic Leap-platformen (det kan du læse mere om her). Spillet var ét af de første stykker software, der blev offentliggjort til platformen. Det bliver spændende at se forhåbentlig en masse spændende anvendelser af AR-brillerne i fremtiden.


Følg VRNEWS.DK Facebook og LinkedIn, hvor du både kan deltage i debatten og blive opdateret med de seneste VR- og AR-nyheder fra ind- og udland. Du kan også tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev i bunden af siden.