Magic Leap henter endnu en investering, denne gang i Saudi Arabien

Det er kun en lille måned siden, at vi kunne fortælle at Magic Leap fik en investering fra den tyske mediekoncern Axel Springer. Magic Leap henter nu endnu en investering, denne gang i Saudi Arabien.

Magic Leap henter endnu en investering

Det Florida-baseret selskab har siden 2014 hentet mere end 2 mia. dollars i investering, svarende til ca. 12 mia. kroner. Og det er netop kommet frem at Magic Leap henter endnu en investering, denne gang i Saudi Arabien.

Den nye investering på samlet set 461 mio. dollars, svarende til ca. 2,7 mia. kr., kommer fra en Saudi Arabisk investeringsfond.

Magic Leap henter endnu en investering

Selskabets første produkt som blev præsenteret i December sidste år, er Magic Leap One, som består af et par AR-briller ved navn Lightwear, samt en ekstern computer, som kaldes Lightpack. Herudover består sættet også af en trådløs controller.

Magic Leaps stifter og CEO har i et interview for nyligt løftet sløret for flere detaljer om Magic Leap One, som er ude hos udviklerne nu.

Det er endnu ikke blevet meldt ud hvornår Magic Leap One kommer på markedet, udover at det bliver i 2018.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Magic Leap på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

By |2018-03-08T10:22:36+00:00marts 8th, 2018|

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder indenfor VR, AR og MR fra ind- og udland.