Magic Leap tilbyder op mod $500.000 til AR-udviklere

Af |2019-04-10T15:37:28+00:0021. november 2018, 16:11|Augmented reality (AR), Magic Leap, Mixed reality (MR), Udland|

Gennem et nyt initiativ kan udviklere modtage op mod $500.000 i finansiering for at udvikle apps til Magic Leap’s AR-platform. Ansøgningsfristen er 15. december.

Magic Leap løfter nu sløret for deres Independent Creator Program, som de første gang nævnte til deres udviklerkonference sidste måned. Dengang hævdede de, at de var klar til at smide en stor bunke penge efter indhold til deres nye AR-headset, Magic Leap One. Stærkt content er en enormt vigtig faktor i et nyt produkt som Magic Leap One, så det er ingen overraskelse, at Magic Leap gerne vil give udviklingen et blidt skub.

Eller måske ikke blidt? Rio Caraeff, Chief Content Officer hos Magic Leap, fortæller GamesBeat, at de regner med at sætte et ottecifret beløb af til initiativet – altså, et sted mellem 10 og 100 millioner dollars.

Rio Caraeff, Chief Content Officer, Magic Leap. Foto: Dean Takahashi.
Rio Caraeff, Chief Content Officer, Magic Leap. Foto: Dean Takahashi.

Hvis du er så heldig at få tildelt finansering for dit projekt, er Magic Leap’s eneste krav, at det færdige produkt gøres tilgængeligt på deres app-platform, Magic Leap World Store. Udviklerne vil altså få lov til at beholde de immaterielle rettigheder til at sælge indholdet alle mulige andre steder.

Hvis du har lyst til at ansøge, kan du gøre det her. Fristen er om under fire uger, den 15. december.

I første omgang vil Magic Leap uddele mellem $20.000 og $500.000 til de projekter, som de gerne vil støtte. Men hvis du ikke bliver valgt, så frygt ej – Magic Leap vil efter sigende også afholde “classes” med nogle af de ansøgere, der ikke bliver valgt i første omgang.


Følg VRNEWS.DK på FacebookInstagram og Twitter og bliv opdateret med de seneste VR- og AR-nyheder fra ind- og udland. Du kan også tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev i bunden af siden.