‘Mosh Pit Simulator’, nok ét af de mest bizarre VR-spil nogensinde, er ude nu

Af |2019-03-13T17:24:56+00:006. februar 2019, 17:27|Software, Udland, Virtual reality (VR), VR/AR gaming|

I spillet, der er udviklet af polske Sos Sosowski, er det eneste mål at ødelægge så meget på så kort tid, at spillet crasher. Det er ude via Steam Early Access nu.

Se traileren for spillet før du gør andet:

I ‘Mosh Pit Simulator’ skal du ikke lave mosh pits, og spillet er ikke så meget en simulator som et sandbox-spil, hvor det eneste mål er at lege med spillets physics. Nu kan polske Sos Sosowski, der desuden er udvikleren bag McPixel fra 2012, udgive ‘Mosh Pit Simulator’ til Oculus, VIVE og Windows VR via Steam Early Access. Han fortæller:

“‘Mosh Pit Simulator’ er et hyper-interaktivt fysisk VR-sandbox-spil, der foregår i en verden, der vrimler med knogle- og hjerneløse humanoider, der, selvom de ikke har en hjerne, alligevel prøver at leve et normalt liv, selvom de ikke ved hvordan. Så de bliver ved med at køre galt, ødelægge ting og generelt bare være fjollede. Spillerens opgave er at være i vejen. De er generelt harmløse og mener intet ondt, men du kan alligevel ikke rigtig lide dem.”

Den polske indie-udvikler Mikołaj Kamiński (også kendt som Sos Sosowski), der står bag ‘Mosh Pit Simulator’. Citatet er oversat fra engelsk.

Idéen til spillet kom for flere år siden, da Sosowski blev frustreret over, hvordan praktisk talt alle VR-spil på markedet havde travlt med at fortælle ham, hvad han skulle gøre, og hvordan han skulle gøre det, i stedet for at bare lade ham gøre det, han havde mest lyst til – nemlig at ødelægge så meget af spilverdenen som muligt. Målet med spillet er at lave en fuldstændigt urealistisk verden, hvor du kan ødelægge alt med umenneskelige kræfter og hastighed – gerne til det punkt, hvor spil-enginen ikke kan følge med mere, fortæller Sosowski.

I beta-perioden går Sos Sosowski efter at implementere en række game modes og ekstra funktioner:

  • Driving mode, hvor man, som navnet antyder, kan køre rundt i en bil.
  • Spider mode, hvor man kan svinge sig i bygninger ligesom Spider-man.
  • Animatronics mode, hvor man kan skabe, optage og afspille forskellige animationer.
  • Flere objekter og værktøjer at bygge himstregimser ud af.
  • Flere miljøer, såsom en skov, en ørken og et tog.
  • Flere valgmuligheder og snydekoder.
  • Funktioner til at forebygge motion sickness.
  • Steam-integration.

Spillet koster $19.99 på Steam, og udvikleren regner med, at beta-perioden vil vare omkring seks måneder.


Følg VRNEWS.DK på Facebook, hvor du både kan deltage i debatten og blive opdateret med de seneste VR- og AR-nyheder fra ind- og udland. Du kan også tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev i bunden af siden.