Oculus Go vil understøtte lagring på USB på et tidspunkt

Af |2018-03-27T11:57:04+00:0027. marts 2018, 11:56|Virtual reality (VR)|

For nyligt blev det bekræftet, at Oculus Go bliver sat til salg i starten af Maj. Og nu er det kommet frem, at det længe ventede standalone VR headset Oculus Go vil understøtte lagring på USB. 

Oculus Go vil understøtte lagring på USB på et tidspunkt

Det er Oculus´s CTO John Carmack, som forleden skrev på Twitter, at deres nye standalone VR headset Oculus Go vil understøtte lagring på USB på et tidspunkt.  Det kom sig af, at en bruger spurgte ind til manglen på et slot til SD-kort på headsettet, som ville give mulighed for at afspille film i høj kvalitet fra kortet.

Til det svarede John Carmack, at det ikke ville virke ved lanceringen, men at headsettet vil understøtte lagring på USB på et tidspunkt, og at der findes mange små mikro USB-drev.

 

 

Det er umiddelbart en positiv udmelding, da det vil betyde at brugere kan tilslutte en lagrings-enhed til micro USB-indgangen på siden af headsettet og se indholdet direkte fra den. Det er en klar fordel at man vil kunne afvikle indholdet direkte fra en lagrings-enhed, da det sikrer en god kvalitet ved streaming herfra.

Det har ellers været en bekymring fra flere sider, hvor bl.a. flere Twitter-brugere har nævnt denne bekymring overfor John Carmack.

Oculus Go er planlagt til at komme på gaden fra starten af maj med en startpris på ca. 1.200 kr., den danske pris forventes dog at blive lidt højere når man medregner diverse danske skatter og afgifter.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Oculus Go på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder