Ny VR-forlystelse i Paris tager dig på en flyvetur over den franske hovedstad med en jetpack på ryggen

Af |2018-02-26T15:11:35+00:0026. februar 2018, 15:11|Virtual reality (VR)|

Noget tyder på at 2018 bliver året, hvor VR for alvor bliver taget i brug i forskellige typer turistattraktioner verden over. Siden nytår har vi bl.a. skrevet om en VR-forlystelse der åbner i LEGOLAND i USA og Tyskland. I Sydkorea kan du besøge en 360 graders biograf. Og inden længe kan du også flyve over Paris med en VR-jetpack. 

Flyv over Paris med en VR-jetpack

Den nye forlystelse FlyView, som gør det muligt at flyve over Paris med en VR-jetpack, åbner i Paris d. 31 marts og har taget tre år at udvikle. Den nye VR-forlystelse gør det muligt for alle som drømmer om at se Paris oppefra, at gøre det med en jetpack på ryggen.

Paris har allerede flere kendte turistattraktioner som Eiffel Tårnet, Triumfbuen og Notre Dame, som er et must-see når man besøger den franske hovedstad. Men ved hjælp af VR-teknoolgi, kan man nu også opleve byen på en måde som ikke er set før.

FlyView tager de besøgende på en virtuel flyvetur henover Paris, uden at de behøver at forlade jorden. Man får et VR headset på, sammen med en jetpack på ryggen, for at få en realistisk og fordybende flyvetur henover Paris og dens berømte monumenter.

vr-jetpack

I modsætning til andre VR-forlystelser er det ikke et animeret univers man ser i headsettet. Man har istedet haft en drone og syv kameraer oppe og lave 360 graders videooptagelser over Paris, for at skabe denne virtuelle flyvetur.

Som virtuel pilot prøver man at dreje i forskellige retninger, lave tværgående bevægelser, og accelere op og ned i løbet af den 13 minuter flyvetur.

FlyView åbner d. 31 Marts og har 50 VR jetpacks klar på en 800 kvm. to-etagers lokation.

En flyvetur med en VR-jetpack koster €15, hvilket svarer til ca. 110 kr.

 

Du kan se en trailer for FlyView herunder, dog med franske tekster.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om VR-forlystelser på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.