Salget af Oculus Go er nu officielt skudt igang

Af |2018-05-01T19:59:26+00:001. maj 2018, 19:59|Virtual reality (VR)|

Som forventet har Mark Zuckerberg netop lanceret Oculus Go på Facebooks udvikler-konference F8,
som løber af stablen d. 1 og 2 maj. 

Salget af Oculus Go er nu officielt skudt igang

Det nye standalone VR headset fra Oculus, blev første gang præsenteret på Oculus egen udvikler-konference Oculus Connect tilbage i Oktober måned. Her til aften dansk tid gik Mark Zuckerberg på scenen, og fortalte at salget af Oculus Go nu er startet.

Headsettet betragtes som et såkaldt standalone-headset, som virker uden at skulle kobles til hverken en computer eller en smartphone. Al teknikken er indbygget i selve headsettet, lige bortset fra den medfølgende controller.

Da det er et standalone headset, er batterilevetiden vigtig, og ifølge Oculus kan det indbyggede batteri i headsettet holde strøm i ca. to timer, hvis man bruger det til at spille med. Hvis man derimod anvender det til at streame film med, så holder det strøm i op til to en halv time.

Opløsningen på de to linser som sidder i Oculus Go er på 2560 x 1440, WQHD, og giver en opløsning som er bedre end det noget dyrere Oculus Rift headset.

Man får adgang til det samme indhold som på Samsung Gear VR, og ifølge Oculus´s hjemmeside kan man vælge imellem mere end tusind forskellige apps og VR-spil.

Du kan se lanceringsvideoen for Oculus Go herunder:

 

Som vi også tidligere har skrevet om, så kommer Oculus Go i to forskellige versioner, med henholdsvis 32 og 64 GB hukommelse.

Prisen på Oculus Go med 32 GB ligger på ca. 1.630 kr. (€219) og versionen med 64GB koster ca. 2.000 kr. (€269).

Headsettet kan bestilles nu på Oculus´s hjemmeside.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Oculus Go på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder