Ny opdatering gør det muligt at modtage telefonopkald med Vive Focus

Af |2018-05-28T07:37:37+00:0028. maj 2018, 07:37|Virtual reality (VR)|

Tilbage i marts måned kunne vi fortælle, at HTC´s standalone VR headset Vive Focus, ville komme i butikkerne senere i år. Allerede inden headsettet er kommet på markedet i Europa, har HTC Vive netop annonceret en række nye opdateringer. 

Ny opdatering gør det muligt at modtage telefonopkald med Vive Focus

Selvom det nye standalone VR headset Vive Focus stadigvæk kun kan købes på det kinesiske marked, afholder det ikke HTC fra at komme med en større opdatering af headsettet. På den årlige Vive Ecosystem Conference i Kina, som løb af stablen i sidste uge, annoncerede HTC at brugere af Vive Focus nu kan installere en større opdatering på headsettet.

Den nye opdatering som de kalder “System Update 2.0” kommer med en række nye features.

En af de mere interessante nye features er muligheden for, at modtage opkald, notifikationer fra sociale medier og SMSér fra en HTC smartphone som er parret med headsettet. Den første model som understøtter den nye feature er HTC´s nye smartphone U12+.

For HTC Vive brugere er det dog ikke en ny funktion, da Vive-appen til mobil allerede understøtter samtale igennem et headset via en PC.

En anden smart feature, som HTC kalder “Surroundings Mode”, gør det muligt at se igennem headsettet blot ved at dobbeltklikke på power-knappen. Det betyder bl.a. at man får lettere ved at bevæge sig rundt, uden at skulle have headsettet af, selvom det formentlig ikke giver det bedste udsyn, at kigge igennem et VR-headset.

 

Vive Focus har været til salg på det kinesiske marked i snart et halvt år, og forventes at lande i de danske butikker senere i år.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om HTC Vive Focus på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder